Drumul scurt de la vedeta la voluntar

Bucuria este mai mare atunci cand daruiesti si nu cand primesti. Asa a fost si ieri cand a oferit, de Sfantul Nicolae, protectorul oamenilor saraci si al copiilor, o surpriza pentru oamenii mai putin norocosi si a chemat in ajutor mai multe vedete care, pentru cateva ore, au ignorat frigul  si s-au transformat in voluntarii asociatiei. L-au ajutat pe mos Nicolae sa imparta zambete celor care au uitat sa fac acest lucru reusind sa le aduca un strop de bucurie intr-o zi de sarbatoare.

12345632_1071022292918749_2561605289954977353_n

 Chef Jakob Hausmann, a gatit un meniu de 3 feluri de mancare pentru fiecare persoana, vedetele si-au pus timpul si energia la dispozitie pentru a servi si strange masa, au impodobit bradul si au facut pachete cu dulciuri si jucarii. La final  toata lumea s-a bucurat si a dansat la  concertul live sustinut de Directia 5.

La evenimentul caritabil organizat de Asociatia Zambetul Ingerilor, cu ajutorul partenerilor Fundatia Carrefour, Billa Romania, Carrefour Romanaia, Fuchs, Starbucks si Beraria H, au participat devenind ambasadorii faptelor bune:  Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Mirela Vescan, Cristina Herea, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Alexandra Ungureanu, Giani Chirita, Tily Niculae, Marina Neagu, Adelina Catinas, Ionut Sava, Bianca Pena si Directia 5.