ECCO lanseaza Colectia Toamna-Iarna 2012/2013

Colecția ECCO din sezonul Toamnă-Iarnă 2012-2013 aduce noi valențe designului scandinav, prin principiul de bază”Stilul urmează funcționalitatea”. Cu acest gând, designerii ECCO au creat colecția Toamnă-Iarnă 2012/2013 pentru acele femei care respiră și trăiesc în spiritul Nordului.

Botinenele, pantofii și cizmele create de designerii ECCO pentru acest sezon duc simplitatea împletită cu eleganța la un nou rang. Designerii ECCO au creionat linii simple și au gândit tocuri și forme ale pantofilor care fac modelele ECCO atât de confortabile încât pot fi purtate întreaga zi.

Colecția ECCO din sezonul Toamnă-Iarnă 2012/2013 reunește trei trenduri pentru cele mai diferite dintre femei:
Aesthetic Being abordează minimalismul clasic și simplitatea în stilul tradițional scandinav, prin modele actuale, dar care poartă în același timp influența clasicului. Caracteristicile toamnei 2012 – ”old school”, împreună cu o doză de stil masculin, care se împletește natural cu liniile elegante – fac ca modelele liniei Aesthetic Being să treacă cu ușurință proba timpului.

Nordic Breathing se adresează femeilor îndrăgostite iremediabil de lifestyle-ul și de designul scandinav: modele unice, create din materiale naturale de cea mai bună calitate, între care pielea este material-vedetă. Culorile modelelor Nordic Breathing păstrează și ele natura ca sursă de inspiraţie.
Active Vibrations este linia cu o ușoară tentă sportivă a colecțieidetoamnă ECCO: modele de pantofi cu toc în linii funcționale și curate, pentru maximum de confort.