Eliminarea depozitelor de grasime printr-o terapie inovativa

Lipoliza prin mezoterapie conventionala (cu ace) este o procedura neinvaziva care nu necesita anestezie sau recuperare post-tratament.

Acest tratament vizeaza depozitelor localizate de grasime mici si medii, rezistente la diete si exercitii fizicie : barbie dubla (gusa), ceafa, abdomen, talie, genunchi, glezne.

Lipoliza prin mezoterapie implica o tehnica rapida si specifica de injectare subcutanata prin intermediul careia substantele active ajung la tesutul adipos.

Cocktailul injectat dizolva grasimile, acestea sunt preluate de circulatia limfatica de unde trec in circulatia sanguina, fiind ulterior eliminate din corp.

Lipoliza injectabila consta dintr-o serie de minimum 4 sedinte, 1sedinta / saptamana. Pentru a ajunge la rezultatul dorit, numarul de sedinte difera de la pacient la pacient, functie de zona tratata, varsta, dimensiunea depozitului de grasime, etc.

Alimentatia echilibrata, hidratarea corecta si activitatea fizica sustinuta vor contribui la mentinerea rezultatelor obtinute o perioada indelungata.
Aceasta procedura poate fi utilizata cu mare succes si in alte zone ale corpului – zona interna a coapselor  si partea superioara a bratelor. In numeroase cazuri , lipoliza injectabila completeaza interventiile chirurgicale de lipoabsorbtie.
Tratament efectuat de medic specialist !

Pentru mai multe detalii, accesati: http://www.metamorphosisstyle.com/index.php

IMG_1706 lipo7