Elixirul tineretii exista!

Resveratrol Age-Revitalizing Elixir, marca GNC,  este un cocktail „minune” pentru sanatate si longevitate. 

Un cocktail de fructe marca GNC ne face tineri si longevivi

 Tineretea fara varsta se gaseste intr-un amestec delicios de superfructe: acai, goji, rodii, afine si resveratrol obtinut din extractul de strugurii rosii frantuzesti. Aceasta formula continuta de Resveratrol  Age-Revitalizing Elixir, sfideaza imbatranirea si asigura intr-o singura doza cantitatea de resveratrol continuta de 500 pahare de vin rosu!

Acest supliment alimentar nu numai ca ne intinereste activitatea celulara dar ne si ofera o stare generala de bine si ne ajuta sa traim mai mult…si mai frumosi.

 

Consumul de struguri si vin ne mentine tineri

Resveratrolul este un polifenol extrem de puternic, gasit in coaja, semintele si pulpa strugurilor rosii, motiv pentru care strugurii sunt recunoscuti pentru proprietatile lor antioxidante.

Studiile arata existenta unei legaturi intre consumul de resveratrol si sanatatea cardiaca. Potrivit cercetatorilor, francezii au o rata mult mai scazuta de afectiuni cardiace in comparatie cu americanii sau cu alte natii, tocmai datorita consumului de struguri si vin bogat in resveratrol cu efect antioxidant.

Resveratrolul declanseaza „gena longevitatii”

Biochimistii de la Universitatea Harvard afirma ca resveratrolul declanseaza o gena cunoscuta sub numele de „gena longevitatii”. Prin activarea acestei gene, specialistii sunt de parere ca resveratrolul mimeaza efectul restrictiei calorice, care scade procesul imbatranirii prin limitarea aportului de energie din dieta.

Resveratrolul se dovedeste eficient si in scaderea efectelor degenerative asociate cu imbatranirea, ducand astfel la cresterea sperantei de viata. Printre beneficiile resveratrolului asupra sanatatii se numara protectia impotriva bolii Alzheimer, a artritei, a afectiunilor cardiace si a unor forme de cancer.

Trans-resveratrolul, forma bioactiva de polifenoli din resveratrol, activeaza gena longevitatii si imbunatateste activitatea celulara. Trans-resveratrolul creste si numarul de mitocondrii din celule, ducand astfel la cresterea energiei si a functiilor motorii.

Resveratrol Age-Revitalizing Elixir, produs de GNC, se consuma zilnic, o lingurita/zi. Costul unei sticlute din acest elixir este de 129 RON.

GNC Live Well este cel mai mare retailer de produse nutriţionale din lume având, numai în SUA, peste 4.800 de magazine şi francize în 49 de pieţe internaţionale.

Site web: www.gnc.ro

Magazine GNC:

Bucuresti Mall, Calea Vitan, nr. 55 – 59, la demisol, langa cafeneaua Jacobs

AFI Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea, nr. 4, la parter, langa New Yorker, Domos si Sony Center