Cinci modalităţi de îngrijire a corpului preferate de franţuzoaice

Cu toţii ştim că Franţa este o ţară din care pornesc tendinţele atât în materie de modă, cât şi în materie de îngrijire personală. Femeile franceze sunt recunoscute în întreaga lume ca fiind de o eleganţă desăvârşită şi o îngrijire exemplară. De aceea vă vom prezenta câteva trucuri de îngrijire a corpului pe care le folosesc locuitoarele Hexagonului.

1. Spuneţi nu folosirii săpunului pentru curăţarea feţei! Laptele de curăţare a feţei este un aliat de încredere pentru curăţarea impurităţilor feţei, care este suficient de concentrat pentru a înlătura machiajul şi praful care se aşează în timpul zilei, dar suficient de blând astfel încât să nu atace tenul sensibil.

2. Folosirea loţiuniii tonice este obligatorie! Acasta nu numai că elimină grăsimea demachiantului de pe faţă, ci şi pregăteşte tenul pentru acţiunea cremei care va fi aplicată după. Loţiunea tonică echilibrează PH-ul pielii, pentru a spori eficinţa cremei de faţă.

3. Uleiurile hidratante combină puterea de hidratare cu plăcerea parfumului. Acestea sunt produse folosite des de către doamnele din Franţa, fiindcă le oferă atât beneficiile de mai sus, cât şi o textură blândă.

4. Serurile întrec eficienţa cremelor de faţă. Serurile de faţă sunt produse indispensabile pentru franţuzoaice pentru că răsfaţă tenul şi îl repară de daunele pe care i le cauzează contactul cu mediul extern. De asemenea, consistenţa serurilor este un alt avantaj pentru că datorită acesteia, ele intră mai repede în piele, hidratând-o şi pătrunzând mai adânc în pori.

5. Exteriorul depinde foarte mult de interior. Franţuzoaicele au foarte mare grijă şi la ce consumă fiindcă sunt de părere că exteriorul corpului reflectă ceea ce se întâmplă în interior. Fructele, legumele şi apa sunt elemente nelipsite din dieta lor, cu ajutorul cărora reuşesc să-şi menţină frumuseţea şi sănătatea.

Sursă foto: www.euforia.tv