Elysee a adus in premiera in Romania noutatile casei Xerjoff

Elysee a adus in premiera in Romania noutatile casei Xerjoff, menite sa revolutioneze arta parfumeriei. Acestea au fost dezvaluite publicului si presei in cadrul unui eveniment parfumat, plin de rafinament ce l-a avut drept oaspete de onoare pe Sergio Momo, fondatorul Xerjoff.

398A0966

“Ne onoreaza sa reprezentam pe piata romaneasca cele mai noi creatii Xerjoff, expresie a exclusivismului si luxului desavarsit.” ”- a declarat Cristina Balan, managing director Elysee

398A0976

Multe vedete si personalitati printre care Sonia Argint Ionescu,  Malvina Cervenschi, Ileana Badiu, Stephan Pelger, Stefan Lungu, Anca Rusu, Irina Pcurariu, Ilinca Vandici respectiv Cristina Stanciulescu si Laura Cosoi au sarbatorit alaturi de Elysee lansarea noutatilor Xerjoff. O alta surpriza a organizatorilor a fost prestatia bandului Jazzapella, foarte apreciata de participantii la eveniment.

398A1007

In cadrul evenimentului, partenerul Elysee, Porsche Inter Auto Romania, a prezentat noul model Porsche Panamera S E-Hybrid, care, pentru a marca inceputul acestei colaborari, este disponibil clientilor Elysee la un pret special.

amber&musk

Amber & Musk – descopera layering-ul in parfumerie

Parfumierii au libertate absoluta in a crea si a jongla cu propriile fantezii. Pentru prima data, in exclusivitate in Romania, kit-ul Amber& Musk ofera aceeasi libertate de exprimare si iubitorilor de parfumuri. Ambra si Moscul sunt esentele cheie in construirea misterului si seductiei.

De ce este acest kit unic? Deoarece prin combinarea acestor 2 esente, in diferite concentratii, iti poti crea propria ta semnatura olfactiva.

Kit-ul contine parfumul Amber (50 ml) si parfumul Musk( 50 ml).

Pret/ 2190 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

 casamorati

1888- Casamorati

Vintage Collection Casamorati recreeza istoria glorioasei case de parfumuri fondata in Italia, intre secolele al XVIII lea si al XIX lea. 1888 este un amestec rar ce reinventeaza una dintre formulele celebrei parfumerii din Bologna. Acest parfum intens este suprapus unei baze complexe si cremoase ce reuneste acorduri de santal de Mysore, patchouli, ambra si note de piele.

Pret pentru 100ml/ 1190 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

Elysee reprezinta o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun universul Elysee. Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii, sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.