Vitamax Efervescent și te întreci cu energia!

Indiferent că sunteți extenuați și doriți să vă revitalizați, fie că urmați o dietă specială și aveți nevoie de mai multe vitamine și minerale, sau îl luați preventiv datorită stilului de viață activ, Vitamax Efervescent este cel mai sigur răspuns pentru zile pline de energie! Datorită complexului inovator de minerale și vitamine, noul produs ajută organismul să se revitalizeze în cel mai scurt timp.

Vitamaximizeaza-te cu energie

Cu toţii ştim regulile unui stil de viaţă sănătos, dar ritmul rapid în care trăim, precum și lipsa de timp îl transformă deseori într-un simplu deziderat. De aceea, noul produs de la Vitamax vine în întâmpinarea acestei nevoi cu formula sa efervescentă care asigură pe loc tonifierea organismului. Datorită degajării rapide simțiți din plin beneficiile oferite de adaosul de Ginseng-siberian, fiind revigorat atât fizic, cât și psihic. Astfel, calitatea vieții este imediat îmbunătățită. Orice provocare întâmpinată pe parcurs își va găsi o rezolvare rapidă și va fi un nou prilej de a gusta viața la maximum.

Vitaminele sunt elemente indispensabile metabolismului și sistemului imunitar ale organismului. Pentru a funcționa la capacitate maximă, organismul nostru are nevoie de un aport zilnic de vitamine și minerale. În condițiile unei alimentații dezechilibrate, al unui ritm alert de viață supus stresului, organismul cere un ajutor suplimentar pe care i-l putem oferi constant. Produsele efervescente au capacitatea de a fi asimilate mai rapid în organism, degajând substanțele într-un timp mai scurt, a declarat doamna profesor farmacist Doina Drăgănescu, decan al Facultatii de Farmacie UMF Carol Davila.

Cu o aromă plăcută de portocale, cele 20 de comprimate dintr-un singur tub Vitamax Efervescent vă oferă toate motivele să vă mențineți în cea mai bună formă și să vă întreceți cu energia! Și dacă vremea joacă feste în această perioadă și vă treziți cu nasul înfundat, e bine să știți că Vitamax Efervescent contribuie si la intarirea sistemului imunitar.

 „Ne dorim să ținem pasul cu ritmul alert al consumatorilor și, de aceea, am venit cu o soluție care să ne pună rapid în mișcare, oferindu-ne un efect energizant imediat. Vitamax Efervescent asigură nu doar aportul zilnic de vitamine și minerale de care avem nevoie, ci și doza de energie care ne mentine activi pana la finalul zilei.”, a declarat Daniela Dumitru, Director Marketing Omega Pharma.

Vitamax este lider absolut în piața de multivitamine și minerale, iar gama Vitamax conține pe lângă Vitamax Efervescent și Vitamax 15 si 5 capsule moi, un complex de 34 de elemente cu un efect puternic energizant, și Vitamax Q10, o combinație de vitamine și minerale, cu Ginseng și coenzima Q10 care asigură doza echilibrată de substanțe active necesară organismului.

Pentru un boost imediat de energie, o minte brici și un corp în formă maximă folosiți în fiecare zi Vitamax Efervescent și totul va merge struț!

Omega Pharma este cea mai dinamică companie din Europa pe piața medicamentelor care se eliberează fără prescripție medicală (OTC). Înființată în 1987 în Belgia, Omega Pharma este un grup farmaceutic activ în 35 de țări, cu o cifră de afaceri de peste 1.2 miliarde de euro și peste 2.000 de angajați. Companie cu acoperire la nivel mondial și cu un portofoliu de peste 3.500 produse, Omega Pharma este compania OTC nr. 1 in Belgia. Din martie 2015, Omega Pharma a devenit parte a grupului Perrigo.