Elysse Concept lansează două parfumuri noi: Dolce Acqua și Eccleso

Elysee Concept lansează în exclusivitate, în România, ultimele două creații, în materie de parfumuri, ale casei: Dolce Acqua și Eccelso.

Simțul olfactiv nu ne minte niciodată, când este vorba despre cele mai plăcute mirosuri.

Acesta este și motivul pentru care Elysee Concept a lansat, în exclusivitate, două noi creații îmbietoare: Dolce Acqva și Eccelso, ale prestigioasei case Profumum Roma, prezentă pe piața din România, începând cu anul 2011.

Noile parfumuri au fost create, nu doar pentru a fi adulmecate, ci pentru a fi trăite, gândite, percepute cu toate simțurile, după cum au propus creatorii lor, membrii familiei Durante (Giuseppe, Luciano, Maria și Felice): „Uneori un parfum este mai evocator decât o fotografie sau o imagine. Stârnește o explozie de senzații, emoții, dorințe ce ne atrag și ne încătușează până la o stare de beatitudine”.

Dolce Acqva, este un parfum care te va duce cu gândul la vacanță și la plajă, la apusul de soare.

Note: cocos, heliotrop, migdală, vanilie, semințe de tonka.

Ecclesso este un parfum rafinat și nonșalant, senzual, potrivit unei bărbat misterios, care se plimbă pe bulevardele elegante; bărbatul pe care vrei să îl cunoști.

Note: bergamota, nucsoara, magnolie, santal, mosc.

Creatorii au avut un alt mod de abordare a parfumului, plecând de la o emoție, o poveste, o experiență din trecut pe care oricine și-ar dori să o retrăiască. Aceste parfumuri îți vor alimenta nu doar simțurile, cât îți vor stârni nostalgii și plăcerea momentelor pe care nu vrei să le uiți.

Cu o concentrație nemaîntâlnită în lumea parfumeriei, de peste 40%, evoluția parfumurilor, după aplicare, se realizează într-o simfonie de acorduri si note, pe cât de variate, pe atât de fermecătoare și de sofisticate, oricât de simplă ar părea, de fapt, aroma.

Universul Profumum Roma este alcătuit din peste 22 de parfumuri diferite, rezistente și care, în contact cu pielea, ajung să comunice stări și senzații, indiferent de momentul zilei în care sunt purtate: dimineața sau seara, ne învăluie într-o aură magică, de nostalgie și de efervescență, dar și de senzualitate sau dezlănțuire.