Entoux- iz roial și poveste de Crăciun

De câte ori vi s-a întâmplat să vă uitați în propriile dulapuri și să vi se pară că hainele voastre sunt fade, plictisitoare, fără nimic special?

Ei bine, conduse de acest sentiment deloc plăcut pentru o femeie cochetă, Andreea Tofan și Ioana Ene au creat Entoux, un brand tânăr de haine și accesorii. Au pornit de la dorința de a aduce ceva nou și accesibil pe piața produselor din România, dar, totodată, au dorit să pună acea sclipire la locul ei în vestimentația purtătoarei.

DSC_6138

Andreea și Ioana sunt din Focșani și provin din familii de artiști, talentul fiind, cum se spune, la el acasă. Adăugând noroc, inspirație și muncă, rezultatul nu poate fi altcumva decât minunat.

Entoux-12.12.13-web-23

Entoux debutează pe piață cu două colecții. Colecția ”Royalty” este inspirată, după cum îi spune și numele, din tradiția și vestimentația celor cu sânge albastru. Materialele și cusăturile sunt fine, pretențioase, însă totodată confortabile și lejere. Cea de-a doua colecție, ”Christmas Delight” face cinste magiei sărbătorilor de iarnă, fiind un cadou minunat de pus sub brad.
Entoux-12.12.13-web-33

Produsele apar în ediție limitată, iar pietrele sunt cusute manual, fetele inventând de fiecare dată un întreg armonios și deosebit.

Pentru a se mula și mai bine pe dorințele clientelor, Entoux realizează și produse la comandă. Voi veniți cu idea, iar fetele cu talentul. Cu siguranță rezultatul va fi unul încântător!

Puteți viziona mai multe produse și efectua o comandă pe :

www.entoux.ro

https://www.facebook.com/entoux