Erika Eleniak a imbracat creatiile designer-ului roman Andreea Dogaru

Starul din Baywatch, Erika Eleniak, a purtat creațiile designer-ului român Andreea Dogaru în timpul vizitei sale în România. Timp de o săptămână, actrița din Statele Unite a participat la mai multe evenimente în București și de pe litoralul românesc, iar Andreea Dogaru a fost cea care s-a ocupat de vestimentația vedetei.

Elena Dogaru & Erika Eleniak Rochie colectia Hera

Prezentă pentru prima dată în România, Erika Eleniak a avut mai multe apariții publice, ocazii cu care a purtat creații semnate Andreea Dogaru. Outfit-urile alese pentru aceste evenimente fac parte din colecția Hera, o colecție de inspirație grecească, realizată special pentru Erika Eleniak. Actrița americană s-a aflat în țara noastră pentru a participa la o gală Local Kombat și pentru a face parte din juriul unui concurs de frumusețe inspirat din serialul care a făcut-o celebră.

„Este o onoare pentru mine ca o actriță precum Erika Eleniak să îmbrace rochii din colecțiile mele. Ea s-a simțit atât de bine în ținutele pe care am propus să le îmbrace în timpul șederii sale în România, încât m-a întrebat dacă poate purta trei dintre acestea la alte evenimente, din SUA. Faptul că o personalitate din lumea filmului internațional a apreciat creațiile mele, nu poate decât să mă bucure,” a spus Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional și a intrat în industrie în anul 2010. La scurt timp de la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman”. Persoane publice precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, au îmbrăcat de-a lungul timpului haine realizate de  Andreea Dogaru.