Lkit și Casual Monday au lansat împreuna colecția “La dolce vita”

Intr-o atmosfera  romantica, cu iz italienesc,  vedete importante din show-biz si televiziune au asistat la o prezentare de moda inedita.

Organizatorii au ales o locatie pe masura, Carol  Parc Hotel, una dintre cele mai spectaculoase locatii din Romania. Senzualitatea si eleganta au fost cuvintele cheie, care au asigurat o seara de neuitat.

Andreea Marcuta, designerul colectieiLkit, a reinterpretat rochia de dantela, punand in evident formele feminine in cel mai senzual mod cu putinta. Nuanta vedeta a fost negru, combinat cu bronz, nude, gri iar materialele folosite dantela, broderia, pielea sau catifeaua.

O femeie frumoasa e pusa intotdeauna in valoare de un barbat sarmant cu o tinuta impecabila. Tocmai de aceea, Casual Monday a pregatit o serie de tinute accesorizate pentru cei care nu trec niciodata neobservati. Barbatul Casual Monday este mereu elegant, simplu si direct, la fel ca hainele care il imbraca.

 

Malvina Cservenschi, Anda Adam,Alexandra Badoi, Bianca Voicu, Ani Plumb, Mihaela Drafta, Nadina Campean, Ana Maria Stancu sau Bianca Ionita au admirat tinuteleLkit, alegandu-si modelele preferate.

Creatiile au fost prezentate, printe altele de prezentatoarele trustului Intact Alexandra Badoi, Ani Plumb si Bianca Voicu. Din randul domnilor iubitori de haine de calitate, nu au lipsit Tudor Ionescu, Bogdan Vladau sau  Andrei Nourescu. De altfel, solistul Fly Project, un fan declarat Casual Monday, a fost si amfitrionul evenimentului.

 

Lkit si Casual Monday promit ca “La Dolce Vita” este doar inceputul serilor de rasfat imbinat cu prezentarea unor tinute senzuale si elegante.

 

Foto: © Catalin Opritescu