Ermanno Scervino celebrează aniversarea a 120 de ani a GUM-ului din Moscova

Ermanno Scervino (1)

Abreviere pentru denumirea rusească de “magazin universal” sau “department store”, magazinul GUM din Moscova sărbătorește 120 de ani de la înființare. Pentru a marca această ocazie specială, Ermanno Scervino a lansat o colecție capsulă disponibilă numai în magazinul GUM din Moscova.

Legătura dintre brandul Ermanno Scervino și Rusia nu trebuie uitată. De la înființarea primului magazin în 2003, în parteneriat cu Bosco dei Ciliegi, Rusia a devenit una dintre piețele cele mai importante pentru casa Ermanno Scervino. În prezent există trei magazine Scervino numai în Moscova, din cele șase magazine din Rusia.

Colecția capsulă cu care onorează Ermanno Scervino cea de-a 120-a aniversare a magazinului GUM este compusă din trei piese în ediție limitată: o haină albastră, o rochie din organza cu cristale brodate și o ediție specială a genții iconice Faubourg cu cristale brodate.

“Magazinul GUM face parte din istoria Moscovei, este un simbol al abilității de a valorifica trecutul trăind în prezent și privind către viitor. Acesta este modul meu de a onora această instituție care trăiește de mai bine de un secol, printr-o colecție capsulă ce pune accent pe elemente ce reprezintă ADN-ului brandului Ermanno Scervino.”, a declarat Ermanno Scervino, care va participa la gala organizată la Moscova pe 1 Decembrie.

Ermanno Scervino (2)

Ermanno Scervino (3)