Eva Green este imaginea Campari Calendar 2015

Campari® dezvaluie starul Calendarului Campari 2015: Eva Green. Uimitoarea actrita de origine franceza are rolul principal in acest an in iconicul Calendar Campari intitulat „Mythology Mixology”. Calendarul Campari este dedicat celebrarii istoriei plina de culoare a bauturii ce emana pasiune si povestilor celor mai iubite doisprezece cocktail-uri clasice, avand ca ingredient principal pasiunea. Fiecare luna este dedicata unui cocktail clasic si va descrie in imagini frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete iconice.

Despre colaborarea pentru calendarul Campari 2015, Eva Green declara:

„Sa lucrezi pentru un brand iconic la nivel mondial precum Campari este o onoare si un privilegiu. Este ceva foarte special legat de tema anului 2015 deoarece creeaza un echilibru convingator si aproape magic intre clasic si contemporan. La baza fiecarei imagini sta incarcatura istorica a fiecarui cocktail clasic Campari, dar ele sunt prezentate dintr-un unghi ultra modern, dand dovada de multa imaginatie si stil. Este un fapt incredibil de frumos ca desi unele dintre retetele prezentate au peste 100 de ani vechime sunt inca relevante si adorate in prezent.”

 

In spatele fotografiilor celei de-a 16-a editie a celui mai renumit calendar din lume este Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial si totodata prima femeie fotograf care a stat in spatele aparatului de fotografiat pentru proiectul anual Campari.

Julia Fullerton-Batten depre proiectul Campari Calendar:

„Campari a avut intotdeauna o capacitate inerenta de a se recrea si de a pastra o imagine proaspata si inspirationala a brandului – obiective pe care ma straduiesc in mod constant sa le obtin cand vine vorba de munca mea. Tema din acest an a fost o provocare interesanta, deoarece am avut un task important in ceea ce priveste transpunerea anecdotelor istorice intr-o nota moderna. Sunt increzatoare ca am reusit sa redam in imagini acel echilibru delicat intre clasic si contemporan. „

Bob Kunze-Concewitz, CEO al Gruppo Campari declara: „Desi intotdeauna a existat un sentiment de atemporalitate in ceea ce priveste cocktailurile noastre clasice, am primit feedback din partea barmanilor din intreaga lume ca cele mai populare bauturi sunt clasicele Negroni si Americano. Calendarul Campari pentru anul 2015 este creat pentru a celebra aceste retete de durata si patrimoniul din spatele lor, asa ca suntem foarte nerabdatori sa va dezvaluim mai tarziu anul acesta exceptionalul rezultat Calendarul Campari 2015 – Mythology Mixology.