Evadează din urban în Plaza România “Marea evadare” începe!

Dacă ești în căutare de oferte pentru sărbătorile de iarnă sau vrei doar să evadezi din cotidian, vino între 29 noiembrie – 2 decembrie în Plaza România! “Marea Evadare” este cel mai recent târg de vacanțe și călătorii cu oferte pe gustul fiecăruia.

Timp de 4 zile, poţi descoperi activităţi noi şi interesante pentru a te distra şi relaxa în sezonul de iarnă. Vino cu prietenii şi planificaţi-vă Revelionul, excursia la munte sau Crăciunul la ţară, în Maramureş, city break-ul în Amsterdam sau vacanţa de sky în Austria sau Bulgaria.

Pasionaţilor de sporturi extreme vor avea parte de oferte privind articolele şi echipamentele pentru ski, snowboard. Cei care preferă mai multă relaxare și răsfaț vor avea mai multe opțiuni de la oferte pentru sejururi în saline până la spa-uri și saloane de înfrumusețare din București.

Dacă preferi confortul propriului cămin şi eşti pasionat de jocuri, alege între boardgames-urile, consolele sau jocurile video pe care ţi le-am pregătit în Plaza România. În cadrul evenimentului “Marea Evadare” vei avea de ales între o gamă variată de cursuri care să te țină antrenat pe toată perioada iernii. Cursurile de pictură, dans, fotografie, cosmetică, modelism sau poate actorie sunt doar câteva dintre propunerile noastre.

Şi pentru că Moş Nicolae bate la uşă, ii aşteptăm pe toti micuţii împreună cu părinții lor să vina și  să îşi descopere talentele şi aptitudinile într-o lume a hobby-urilor şi a activităţilor pline de creativitate.

Vino la “Marea Evadare” și află ce poţi face atunci când simţi că urbanul nu ţi se mai potriveşte!