Eveniment cu stil: site-ul Bucharest-style.com s-a relansat

Cea de-a doua aniversare a Bucharest Style, unul din cele mai cunoscute bloguri autohtone de street style, a avut loc pe 9 martie, în cadrul Fratelli Espresso bar.

La eveniment au participat peste o sută de persoane, bloggeri de modă, designeri romani, prieteni ai Bucharest Style, precum şi reprezentanţi mass-media.

În cadrul evenimentului au fost expuse cele mai reprezentative poze ale blogului din cei doi ani de existenţă.

Evenimentul a început cu lansarea şi prezentarea cu proiecție, a noului website: www.bucharest-style.com

Schimbarea constă în faptul că site-ul are un design îmbunătăţit şi este mai bine structurat, fiind împărţit pe rubrici.

Punctul culminant al serii a fost reprezentat de către proiecţia unui videoclip reprezentativ pentru modul în care se desfăşoară activitatea de coolhunting pentru Bucharest Style.

Petrecerea a continuat, atmosfera fiind întreţinută de Dj Paula Will Do. Pe toată durata evenimentului, Chambord şi Oriflame au fost alături cu suprize pentru cei prezenţi.

Bucharest style, format din Silvia şi Raluca, va continua să vâneze cele mai creative persoane, din punctul de vedere vestimentar, în cadrul evenimentelor de modă şi pe străzile Bucureştiului şi promite colaborări şi parteneriate la fel de interesante, punând accent pe rubricile deja consacrate:
Inspirational style, Fashion Room insights şi cea mai recentă: Cariere fashionable.