Experienta exclusivista, personalizata 100%: Gabriel Bespoke lanseaza linia de costume realizate pe comanda

Gabriel Bespoke, brandul premium exclusiv masculin, lansează linia de costume realizate pe comandă, croite în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. Îmbinând cunoștințele și imaginația consilierilor vestimentari, varietatea foarte mare de stofe, măiestria croitorilor ajutați de cele mai noi tehnologii în domeniu, Gabriel Bespoke garantează o experiență personalizată 100%.

Odată cu introducerea noii linii, brandul lansează și LookBook-ul 2013 „Return of the Gentlemen”, ce servește ca inspirație pentru bărbații moderni, ce vor să iși exprime personalitatea prin stilul vestimentar, care cred în imaginea unui gentleman desăvârșit și cunosc importanța unei ținute impecabile.

„Un gentleman adevărat acordă o importanță ridicată stilului vestimentar și imaginii sale, iar costumul reprezintă piesa centrală din garderoba sa. Astfel, am ales să extindem serviciile oferite de Gabriel Bespoke și am introdus linia dedicată costumelor realizate pe comandă, proiectate până în cel mai mic detaliu. Vorbim de o experiență personalizată 100%, de costume unice, gândite în funcție de stilul fiecărui client.”, a declarat Răzvan Ioniţă, Founder & Manager Gabriel Bespoke.

Fie că optează pentru un costum business, unul de ceremonie sau un blazer casual, atelierul Gabriel Bespoke oferă o varietate de peste 400 de stofe din lână 100%, provenite de la doi dintre cei mai importanți producători mondiali: Dormeuil și Vitale Barberis. Materialele Dormeuil provin din Marea Britanie, brandul având o tradiție ce datează din 1842, în timp ce italienii de la Vitale Barberis au o experiență de peste 350 de ani.

Oferind cel mai înalt grad de personalizare, fiecare client își va putea alege de la materialul si croiala costumului până la tipul de guler, culoarea butonierelor, modelul nasturilor, monograma și detaliile contrastante.

Produsele pot fi găsite în showroom-ul Gabriel Bespoke, str. Știrbei Vodă, nr. 69, București. Printre serviciile premium oferite se numără Bespoke Anywhere You Are, un concept dedicat persoanelor cu o viaţă activă, ce nu au timp să viziteze showroom-ul pentru a comanda un produs. Echipa de consultanţă Gabriel Bespoke se deplasează la biroul sau locuinţa clientului, oferindu-i consiliere personalizată într-un mediu familiar, fără nici un cost suplimentar.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.gabrielbespoke.com. Lookbook-ul Gabriel Bespoke ”Return of the Gentleman” poate fi vizualizat aici.