Explozie de albastru “safir” la un eveniment caritabil. Iata ce au ales vedetele!

Numeroase celebritati din Romania au respectat dress-code-ul impus de organizatorii “Balului albastru”, primul eveniment caritabil din Romania, organizat in sprijinul copiilor cu autism.

Gazda evenimentului, Cristina Siscanu  a captivat privirile audientei, imbracata intr-o superba rochie din colectia Limited Edition, de la Cristallini Boutique.  Realizata din triplu voal, Lanvin si cu broderie manuala aplicata in zona bustului, tinuta i-a pus in valoare formele voluptoase ale corpului, fara sa faca insa rabat de la eleganta si rafinament.

Cristina Cioran a optat pentru o rochie lunga, diafana, realizate tot in atelierul Cristallini. Prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena,” de la KanalD a ales o rochie din matase satinata, cu paiete aplicate in zona bustului si un decolteu indraznet. Ambele rochii sunt disponibile pe site-ul www.cristallini.ro sau la showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108.

Evenimentul care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru pentru imbunatatirea integrarii copiilor cu autism in scoala. De asemenea o parte din fondurile stranse vor fi folosite pentru sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul, in cadrul caruia 23 de copii cu autism beneficiaza de sprijin specializat.