Maison Martin Margiela semneaza cel mai nou model de cristal Swarovski!

Credeai ca nu poti asocia “bijuteriile” cu “inovatia”? Intr-o astfel de zona dominata de imaginatie si de frumos este loc (poate mai mult ca in orice alt domeniu) de inovatie! Iar designerii de renume se intrec in a veni cu cele mai extraordinare propuneri. Astfel, si-a facut debutul si cel mai nou cristal aparut pe piata: Swarovski s-a asociat cu designerii casei Maison Martin Margiela, iar rezultatul este spectaculos – o noua tehnologie de prelucrare a cristalelor, ce a dat nastere frumoaselor Crystalactite.

751 Maison-Martin-Margiela-Crystalactite-by-Swarovski-01

Prezentat pentru prima oara in show-ul de haute couture “Artisanal” al designerului, cristalele state-of-the-art  au impresionat audienta si criticii prin frumusetea lor. De ce sunt cu totul si cu totul unice? Faptul ca sunt obtinute printr-o tehnologie inovativa, prin care cristalul “fuzioneaza” cu o rasina alba, mata, inainte de a fi taiat, asa incat nu mai trebuie lipit. Aceasta este o tehnica cu totul noua, iar rezultatul este surprinzator, futuristic – taieturi asimetrice, avangardiste, cu anumite fatete neslefuite ce ofera un aer sofisticat si pretios acestei bijuterii aseamanoare (in forma si structura) cu o stalactita.

Maison Martin Margiela nu s-a oprit insa aici…  a demonstrat cum piesele de bijuterii pot fi purtate ca si piese extrem de versatile: transformandu-le in accesorii de par, de vestimentatie si chiar incaltaminte. Si chiar daca acest look eclectic este mai degraba potrivit pentru catwalk,  piesele haute couture au stat la baza unei colectii de cristale ce pot fi purtate la tinuta de zi cu zi.

Poarta si tu bijuterii ce poarta semnatura unui mare designer! In Romania, bijuteriile Crystalactite iti sunt oferite de atelierele Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”. Asamblate pe furnituri din argint, cristalul poarta semnatura de designer  Maison Martin Margiela si sunt disponibile in forma de cercei si de pandantiv pe www.crystal-fashion.ro.

***
In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Cristale sunt livrate direct din Wattens, Austria, in atelierul companiei din Cluj. Rezultatul? Bijuterii create si produse doar in atelierele Crystal-Fashion®, sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale, dar cu un design si furnituri creatii proprii. Licenta presupune nu doar garantia calitatii superioare, ci si dreptul de folosire descriptiva a marcilor Swarovski si folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alaturi de fiecare bijuterie a marcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit doar de trei marci din Romania, serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

Crystal-Fashion® ofera cea mai larga gama de cristale, folosind tehnici de asamblare performante, astfel incat poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului. Aceasta creativitate libera ofera marcii o identiate proprie, diferentiand-o de alti producatori, putand oferi resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.

Descopera minunatele bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS pe http://www.crystal-fashion.ro/ si pe pagina de Facebook CrystalFashion.eu