Expo Flowers & Garden

Expoziţie Internaţională de Flori, Amenajări Peisagistice, Horticultura şi Grădinărit

29 Martie – 1 Aprilie 2012, Centrul Expoziţional ROMEXPO

Pentru că viaţa devine din ce în ce mai artificială, se simte din ce în ce mai acut nevoia de naturaleţe, nu numai între oameni, ci şi în materialele cu care interacţionam zi de zi. Oamenii care trăiesc în oraşele zilelor noastre simt nevoia să îşi armonizeze mediul apelând la desgineri florali sau peisagişti care să utilizeze obiecte naturale şi flori.

Floristica este mai mult decât o profesie, este o interpretare artistică.

Este foarte important că designerii florali, sau floriştii, să păstreze vii tradiţiile acestei arte deoarece produsele realizate manual vor fi întotdeauna apreciate în condiţiile în care lumea este într-un moment de conştientizare a mediului.

De aceea EXPO FLOWERS & GARDEN se adresează: crescătorilor profesionişti de flori şi plante, companiilor de peisagistică, florarilor profesionişti şi distribuitorilor de flori, comercianţilor, importatorilor şi exportatorilor de flori şi plante, designerilor de peisagistică, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare întreţinerii spaţiilor verzi şi proprietarilor de sere.

EXPO FLOWERS & GARDEN este evenimentul dedicat atât unui public care este în căutarea unei soluţii practice şi naturale pentru îmbunătăţirea mediului, cât şi vizitatorilor specialişti interesaţi de soluţii practice de design şi de amenajare a spaţiilor verzi.

În aceeaşi perioadă se desfăşoară în paralel CONSTRUCT EXPO – Târg internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii şi AMBIENT EXPO – Târg Internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni şi mobilier.

EXPO FLOWERS & GARDEN este o oportunitate de a atrage clienţi noi şi de a relaţiona cu ceilalţi competitori. Este un reper pentru calitatea şi structura acestei pieţe.

pulsardesktop.eu