Fashion Days lanseaza aplicatia de mobil care permite plata cu cardul pentru fashionistele aflate mereu in miscare

Fashion Days, lider pe piaţa cluburilor de cumpărături online pe segmentul fashion & lifestyle în România și în Europa Centrală și de Est, lansează o nouă tendință pentru sezonul de toamnă – aceea de a plăti direct cu cardul prin intermediul aplicației mobile pentru piesele must-have ale sezonului rece. Aplicația dezvoltată de Fashion Days este dedicată utilizatoarilor șic care au transformat dispozitivele lor Apple în accesorii statement, fiind pentru sistemele de operare iOS.

 Facebook

Noua versiune a aplicației mobile îi asigură pe utilizatorii pentru care stilul este o preocupare cotidiană de faptul că pot fi mereu la curent cu cele mai noi tendințe. Astfel, când stilul întâlnește brand-ul lor preferat, pot finaliza achiziția direct de pe telefon. Fashion Days aduce cea mai rapidă experiență de shopping completă, de care clienții se pot bucura descărcând aplicația direct din App Store.

Aplicația este dedicată tuturor celor pentru care mobilitatea a devenit sinonimă cu stilul lor de viață. În patru luni de zile de la lansarea primei versiuni a aplicației am înregistrat peste 50.000 de descărcări. Toate acestea demonstrează că tehnologia ne influențează stilul și ne aduce mai aproape de toate piesele vestimentare pe care ni le dorim și care putem să ne bucurăm cu ajutorul smartphone-urilor.” a declarat Cristina Popa, Country Manager Fashion Days România.

În ultimul an, în România, numărul celor care accesează internetul de pe mobil a crescut cu 60%*, iar prima versiune a aplicaţiei a stat săptămâni la rând în topul celor mai descărcate aplicaţii din România din categoria „Lifestyle”. Acest lucru demonstrează faptul că indiferent cât de aglomerate sunt agendele cu evenimente și task-uri zilnice, pasionatele de shopping găsesc mereu timp să alfe cele mai noi tendințe și să caute hainele și accesoriile care să le reprezinte.

 Fashion Days 2

Astfel, pentru cei care vor să își îmbogățească garderoba în doar câteva minute este suficient doar un update aplicației instalate pe telefon, în cazul celor care au descărcat-o deja. Comanda se realizează rapid, în 4 pași simpli, iar plata cu cardul se efectuează în interiorul aplicației, în deplină siguranță prin intermediul unui formular securizat, pentru o experiență de shopping desăvârșită.

Fashion Days îi provoacă pe utilizatori să aleagă outfiturile din noile colecții de toamnă – iarnă 2013/2014 pentru că lista de dorințe poate fi bifată cu mult mai multă ușurință datorită noii aplicații.