Fatboy Slim @ Grand Cinema Digiplex

Sfârşitul verii aduce prima petrecere din cinema la Grand Cinema Digiplex cu legendarul Fatboy Slim live in Brighton. Big Beach Boutique 2012, cel mai important concert susţinut de Fatboy Slim anul acesta va putea fi ascultat şi simţit în cinematograful din Băneasa Shopping City.

Vineri, 31 august, ora 21:00 la Grand Cinema Digiplex  în Băneasa Shopping City va avea loc prima petrecere din cinema pe ritmurile electrizante ale lui Fatboy Slim.  Cele 100 de minute magice ale concertului din Brighton vor fi transmise într-o înregistrare live! În acelaşi timp, în marile cinematografe din Europa, înregistrarea Big Beach Boutique va fi proiectată pentru milioane de iubitori ai muzicii dance.  Fii prezent la această mega-petrecere din cinema şi asistă la un eveniment fără precedent!

Câştigător a zece premii MTV, Fatboy Slim este o prezenţă iconică pe scena muzicii dance de pretutindeni, cu peste zece milioane de albume vândute în toată lumea. Slim este unicul DJ din lume care, urcat pe scenă cu o singură cutie de înregistrări, a reuşit să ţină publicul în extaz ore întregi. DJ-ul britanic a avut încă de la începutul carierei strânse legături cu cinematografia, piesele sale fiind utilizate în nenumărate filme şi coloane sonore. Pe 31 august, Fatboy Slim devine el însuşi un produs de cinema, într-o atmosferă vibrantă, cu un sunet uluitor surround 5.1 şi efecte vizuale puternice, dând viaţă celui mai important turneu muzical din cinematografe.