Femininul efemer

Ofy_comunicat_femininul efemer

Marile case de moda propun pentru noul sezon un mix neasteptat de influente, reunite intr-o colectie versatila, dedicata spiritelor puternice si totodata romantice. Noile tendinte provoaca femeia moderna sa se transforme intr-o muza eleganta si romantica, care emana senzualitate si feminitate. Colectia toamna/iarna 2013-2014 de la Only For You surprinde pana la cele mai minutioase detalii spiritul elegantei si farmecul discret al fiintei senzuale. Pregatiti-va garderoba pentru sezonul rece cu noile tinute Only For You potrivite pentru stilul fiecareia.

Pentru noul sezon, Only For You propune o gama vasta de tinute si variante de stilizare care pot fi adaptate usor diferitelor momente ale zilei. Stilul romantic si-a lasat profund amprenta asupra noii colectii Only For You, fiind evidentiat prin numeroase piese vestimentare ce raspund chiar si celor mai pretentioase gusturi. Principalul atu al noii colectii consta in atentia deosebita acordata feminitatii, astfel tinutele sunt create pentru a pune in evidenta femeia si calitatile care o definesc.

De la materiale fine ce surprind farmecul discret al femeii romantice, precum dantela si matasea, la texturi ce ne poarta intr-o frumoasa calatorie a timpului in epoca renasterii prin piese vestimentare cu motive florale si aplicatii deosebite, tinutele Only For You sunt dedicate femeilor moderne, angrenate in activitatile citadine, dar care isi doresc un look feminin, cu nuante discrete de senzualitate.

Propunerile Only For You pentru sezonul toamna/iarna ’13-’14

Esenta noii colectii este evidentiata prin tinutele dominate de aplicatii glamour si materiale cu print-uri inedite. Inconjurati de o diversitate texturala, atentia catre accesorii revine intr-un plan secund, insa nu vor lipsi din garderoba unei femei bijuteriile aurii, colierele statement, pantofii cu tocuri groase si gentile maxi minimaliste. Daca accesoriile cad pe plan secund, ceea ce capteaza atentia in acest sezon sunt imprimeurile.

***

Despre Only For You

Produsele Only For You sunt disponibile in magazinele de specialitate din Unirea Shopping Center Bucuresti, Promenada, Mall Shopping Center Ploiesti, Iulius Mall Cluj, Electroputere Parc Craiova si in Complexul Star din Brasov.