Finlandia lanseaza "To the life less ordinary"

 Finlandia Vodka a lansat cea mai nouă platformă de comunicare “To the life less ordinary”, printr-un eveniment mai putin obișnuit, care a avut loc în noul club Interbelic, din Calea Victoriei, nr. 17.

Datorită amestecului unic de apă pură de izvor glaciar și orz în șase spice, care se coace sub soarele de la miezul nopții (Midnight Sun – fenomenul soarelui care nu apune timp de 72 de zile), Finlandia este o vodcă mai puțin obișnuită, dedicată celor care explorează și apreciază lucrurile originale și interesante. În noua campanie de comunicare, moștenirii unice, finlandeze, se adaugă acum și aspectele referitoare la spiritul less ordinary pe care îl reprezintă.

Evenimentul de lansare a înglobat elemente eclectice, care s-au regăsit pe tot parcursul serii. Invitații au pornit în căutarea neobișnuitului încă de la intrare, când și-au ales dintr-o mică piață, special amenajată, fructe pentru cocktailurile cu Finlandia Vodka. În locul clasicului perete de fotografii, cei prezenți au pozat în fața unui panou, unde un senzor kinect le-a identificat siluetele și a proiectat imagini doar în spatele lor, adăugând și elemente interactive, ca senzația de gheață care se sparge sau aripi negre.

Intrarea în zona principală s-a facut printr-un dulap, iar în prima parte a serii, cocktailurile au fost servite de după cortina care acoperea barul – mâinile acoperite cu mănuși albe ale barmanilor au servit cocktailuri în recipiente neobișnuite și ornate cu vată de zahăr, popcorn, bezele sau fructe proaspete. Un catamaran a fost transformat într-un bar, cel de-al doilea de unde cei prezenți și-au putut lua cocktailurile originale cu Finlandia Vodka. Nici actele artistice nu au fost mai prejos – cele două momente au fost asigurate de Aylin & The Lucky Charms, care au cântat dintr-o cutie muzicala supradimensionată, și de Patricia Cimpoiașu, care a interpretat la violoncel, peste un mix al DJ-ului, de pe un fotoliu artistic de pe www.photoliu.com.

Sorin Brotnei, Ovidiu Buta, Irina Marinescu, Cristian Samfira, Roxana Ionescu, Delia Matache, RedBlonde, Andrei Leonte, Anda Adam, Tania Budi, Camelia Negrea, Mirela Stelea, Carmen Negoiță, Roxana Iliescu, Laura Lazar, Mihaela Drafta, Mirela Fraser s-au numărat printre invitații care au îmbrățișat toate aspectele less ordinary ale evenimentului Finlandia Vodka.

Finlandia Vodka

Provenind dintr-un loc eclectic, interesant si misterios, Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Rezultatul consta in calitatea inegalabila a gustului curat si inviorator al Finlandia. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman. Compania Brown-Forman este un producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura. Pentru mai multe informatii despre Finlandia Vodka, vizitati www.finlandia.com.