Finlandia Vodka a servit micul dejun la Gaia Boutique Club

somnul poate aștepta atuncicând vine vorba de un mic dejun servit în Gaia Boutique Club și un party la care ai fost invitat de Finlandia Vodka. s-a întâmplat joi, 24 iulie, când cei prezenți au fost martorii unei “ediții speciale” a dimineții.

_C4A2206 _C4A2256 _C4A2258 _C4A2368 _C4A2536 _C4A2564 _C4A2640 _C4A2687 _C4A2860 _C4A2864 _C4A2907 _C4A2920

Finlandia Vodka a adus în Gaia Boutique Club momente care amintesc de primele raze ale soarelui, în plină noapte, începând cu o piesă centrală, mereu prezentă la evenimentele Finlandia, catamaranul, până la periuțe de dinți în cocktailurile Finlandia Vodka, servite la intrare, dansatori îmbrăcați în halate de baie sau proiecții cu răsăritul surprins în diferite locuri ale lumii.

ora 4.30 dimineața a fost momentul de vârf, #lessordinary, al serii. muzica obișnuită, pusă de DJ s-a oprit. pentru câteva minute un spectacol ritmat doar de sunetele de percuție ale tobelor a suprins publicul. trei toboșari au urcat pe scenă și au cântat fragmente de melodii din playlistul clubului.

invitații au fost anuntați în acest fel că este timpul să fie serviți cu micul dejun pe terasa Gaia Boutique Club. fiecare dintre ei au primit ochelari de soare, pentru a putea privi răsăritul așa cum se cuvine, ziarul #lessordinary, ediție specială pentru eveniment și un power breakfast cu fructe proaspete, croissante și omleta. un recital de pian a însoțit happening-ul.

la evenimentul care s-a încheiat cu un mic dejun neobisnuit, servit în club, Finlandia Vodka a fost liantul între “seară” și “dimineață”, dând cursivitate unor momente opuse din zi. twistul neconvențional adus dimineții nu i-a lăsat pe invitați să plece până când nu au văzut live răsăritul soarelui.

 

Finlandia Vodka

Provenind dintr-un loc eclectic, interesant si misterios, Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Rezultatul consta in gustul curat si usor de recunoscut al Finlandia. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman,  producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura. Pentru mai multe informatii despre Finlandia Vodka, vizitati www.finlandia.com si https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaRO .