Floria.ro a lansat colectia de Craciun

Floria.ro, florăria online nr. 1 în România și Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori, a lansat noua colecție de Crăciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi dăruite de Sărbători, sau pentru a decora casa în perioada Crăciunului. Ca și anii anteriori, Floria.ro include în colecție brazii crescuți în ghiveci, care pot fi replantați, cu șanse aproape de 100% să supraviețuiască în natură.

Premieră: serviciul de replantare a brazilor în ghiveci

flori-brad-crescut-in-ghiveci-175-200-cm-33166

Pentru prima dată, Floria.ro asigură anul acesta și serviciul de replantare a brazilor de Crăciun, pentru cei care nu dispun de un loc în care bradul să fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa până în martie, luna în care se realizeaza plantarea. Floria asigură ridicarea bradului de la adresă, păstrarea sa pe timpul iernii în condiții optime și replantarea lui în luna martie.

Plantarea brazilor se face în parcul Herăstrău, astfel încât cei care optează pentru acest serviciu pot veni să își admire bradul de Crăciun sau să contribuie la replantarea lui, aducându-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sărbători și având din nou o experiență frumoasă.

Pentru că sunt crescuți în ghiveci și nu transplantati în ghiveci din pepinieră, brazii vânduți de Floria au șanse maxime de prindere, dacă plantarea lor se face corespunzător, după o scurtă perioadă de aclimatizare. Astfel, pomul de Crăciun de la Floria bucură întreaga familie de Sărbatori și nu este aruncat la finalul anului.

Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Crăciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

flori-ingeras-de-zapada-33198

Livrare gratuită acasă, oriunde în România

Brazii sunt livrați gratuit, oriunde în România, în max. 24h de la comandă. Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamentele și casele romanilor: brazi cu înălțime 1.5 -1.75 m și cu înălțime de 1.75-2 m.

Brazii de Crăciun din colecția Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor românești și o coroană deasă, conică. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuți pentru Craciun din întreaga lume, sunt ușor de impodobit și, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarnă în casă.

flori-traditii-si-obiceiuri-33208

Lisianthus cu aroma de portocale

Colecția de aranjamente și buchete de Craciun are ca floare vedetă lisianthusul alb, o floare delicata la vedere, dar foarte rezistentă, care semnifică aprecierea și respectul. Lisianthusul se regăsește în buchetele colecției de Crăciun, ca un simbol al armoniei de Sărbători.

Coronițele de Crăciun și aranjamentele se remarcă printr-un miros familiar, de portocală, un miros asociat încă din copilărie cu Sărbătorile de Iarnă. Nu lipsesc nici bețele de scorțișoară sau vanilie, conurile și crengile de brad sau globulețele delicate.

Întreaga colecție este disponibilă pe https://floria.ro/colectie-craciun/.