Minivacante in 10 orase europene, la un singur pret

Paralela 45_minivacanta_Europa

Agentia de turism Paralela 45 propune pentru aceasta toamna un nou concept de minivacante. Turistii romani pot alege acum dintre cele 10 orase propuse de agentia de turism, iar pretul pe care il platesc pentru oricare dintre destinatii este acelasi, pachetul incluzand aceleasi servicii.

„Orasele europene s-au aflat mereu in topul preferintelor turistilor romani, fie ca si-au dorit o scurta vacanta de relaxare, fie ca si-au dorit sa experimenteze cultura altei tari sau chiar sa mearga la shopping. Paralela 45 propune o serie de minivacante in 10 destinatii europene – turistii aleg orasul, iar pretul si serviciile incluse raman aceleasi, indiferent de destinatie”, explica Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Romanii pot alege intre doua tipuri de pachete promotionale – STANDARD si PREMIUM, cu destinatii la alegere dintre Paris, Barcelona, Roma, Madrid, Valencia, München, Bruxelles, Atena, Amsterdam sau Londra.

Pachetul STANDARD include transport cu avionul (compania TAROM), taxe de aeroport, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele si un cadou surpriza din partea agentiei – tur de oras, bilet de intrare la muzeu sau o minicroaziera. Pretul pachetului standard este de 299 de euro/persoana. Pachetul PREMIUM cuprinde aceleasi servicii ca si cel STANDARD, singura diferenta fiind hotelul. Pentru pachetul PREMIUM, cazarea se face la un hotel de 4 stele, iar pretul este de 399 de euro/persoana.

In perioada toamna-iarna, turistii romani prefera destinatiile europene pentru relaxare, dar si pentru shopping. De asemenea, exista din ce in ce mai multi romani care prefera sa mearga in mai multe minivacante pe intreaga durata a anului, in detrimentul unei singure vacante mai indelungate. Ofertele Paralela 45 se adreseaza turismului individual si sunt disponibile in perioadele 01 Noiembrie – 19 Decembrie 2015 si 10 ianuarie – 29 februarie 2016.

Despre Paralela 45

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici.  Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro.