Floria.ro a lansat noua colectie de buchete de toamna

Spectacol rustic si elegant in noua colectie de toamnă Floria.ro

floria-buchet-cu-cale-si-trandafiri-33855

Floria.ro a lansat colectia de aranjamente florale dedicată sezonului de toamnă. Pentru această colectie, designerii Floria.ro au ales o imbinare intre stilul elegant si accente rustice, precum, spice de grau, castane, frunze uscate si vase din lemn, ceramică sau metal.

Nuantele tomnatice de aramiu. Oranj, cărămiziu, violet purpuriu, galben arzător, rosu bordeaux si verde natur se imbină perfect si formează aranjamente florale elegante, cu un aer de nostalgie si visare, specific toamnei.

Cala, floarea eleganta a sezonului

Calele galbene si cele portocaliu-mango sunt prezente in aproape toate propunerile designerilor floristi ai Floria.ro pentru colectia din acest sezon. Acestea sunt puse alaturi de trandafiri, gerbera, floarea soarelui, crizanteme, solidago, levăntică, amarilis sau hypericum, pentru a crea buchete si aranjamente florale elegante, dar cu o prezenta plina de intensitate.

Detaliile rustice, emotii de toamna

Particularitatea colectiei propusa de Floria.ro in acest sezon este data de includerea creativa a accentelor rustice. Bucati din lemn, spice de grau, castane sau frunze uscate se imbina cu florile elegante cu forme bine definite –cale, amarylis, orhidee. Acestea dau un aer de natura imblanzita, de eleganta in buchete surprinzatoare si memorabile, care vor trezii emotii … de toamna.

floria-buchet-cu-trachelium-cale-si-trandafiri-33857

Intreaga colectie de toamna propusa de floristii Floria.ro este disponibila pe https://floria.ro/colectia-de-toamna/