Flower – noua colectie Stephan Pelger – prezentata la Berlin

Noua colecție a brandului Stephan Pelger, împreună cu star DJ-ul Simone Anes, cea care compune muzica pentru prezentările de modă ale designerului va fi lansată miercuri, 3 iulie, în Săptămâna Modei de la Berlin. Evenimentul va avea loc în cadrul hotelului de lux Das Stue, situat în centrul orașului și apreciat pentru calitatea, moștenirea și designul său contemporan. Peste 400 de invitați vor asista la prezentarea a 25 de ținute stylish pentru zilele lungi de vară și serile fierbinți din orașele cele mai importante ale lumii pe unde designerul a călătorit, toate acestea derulându-se pe muzica compusă special de Simone Anes.

“Flower”, colecția primăvară-vară 2014, este prezentată în premieră în capitala modei germane, continuând astfel tradiția de ani de zile a designerului de a-și face cunoscute colecțiile mai întâi la Berlin, devenit al patrulea oraș din lume în domeniul modei.

Colecția cuprinde de la rochii ce pot fi purtate în timpul zilei până la cele dedicate evenimentelor speciale, toate fiind învăluite de exuberanța specifică unui sezon cald în care culorile predominante sunt cele puternice ca portocaliul sau fucsia. Pentru a îmblânzi puterea culorilor, designerul a ales printuri florale din culori pastelate, dar și negru pentru a evidenția ținutele înnobilate cu pietre și broderii aplicate.

Colectia Flower este inspirată de culorile îndrăznețe și vibrante ale verii 2014, în care portocaliul joacă un rol central, dar și de texturile și combinația acestora. Materialele utilizate sunt dantela din bumbac și mătase, voal din mătase, jeans“ a declarat Stephan Pelger.

Partea de styling a fost realizată, ca de fiecare dată de Ovidiu Buta, cu care Stephan Pelger are o colaborare lungă și de succes, încalțămintea de Mihaela Glavan, hairstyling-ul este realizat de Radu Andrei, iar gențile fac parte dintr-o colecție capsulă Stephan Pelger for Cathias Edeline.