FMWG Party – show-uri de exceptie si o atmosfera deosebita

Vineri seara, From Mona with Gloss a aniversat 3 ani de activitate, alaturi de peste 150 de invitati, in cadrul unei petreceri deosebite in clubul Finnish din Centrul Vechi.

Cuvantul serii a fost glamour, toate detaliile petrecerii, de la spectacole pana la surprize si atmosfera, au fost incarcate de eleganta si bun gust.

 FMWG-afis

“M-am bucurat sa vad ca au fost atatea persoane care au ales sa-si petreaca seara de vineri alaturi de mine la petrecerea aniversara. Oameni dragi mi-au fost aproape, iar petrecerea a iesit exact asa cum imi doream. Le multumesc tuturor si va invit sa urmariti in continuare From Mona with Gloss pentru ca pregatesc o multime de alte surprize! ” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

 Exp-5867

Invitatele au fost rasfatate la beauty corner-ul Remington, unde s-au putut coafa si au putut descoperi noua colectie de produse din gama Silk. Ondulatorul conic sau cel eliptic, placa sau the Ultimate styler au fost la dispozitia doamnelor pentru a fi testate.

Apoi au fost invitate sa urmareasca show-ul de make-up MAC, unde specialistii au creat un look glam de seara, in ton cu petrecerea. Ochii smokey, accentele aurii si genele dramatice au fost elementele in ton cu tendintele ce au captivat doamnele si domnisoarele.

 Exp-5690

Spectacolul de hairstyling a fost realizat de trainerii Londra 17, care au creat niste coafuri deosebite pe modelele serii. Impletituri, bucle si volum, toate sunt secretele unui look in tendinte, perfect pentru un party.

 Exp-5579

Invitatii au fost asteptati cu welcome drinks si au participat la tombole cu o multime de produse si servicii oferite de sponsorii serii. Surprizele s-au tinut lant, iar participantii au putut descoperi universul FMWG.

Sponsori si parteneri: Finnish Cocktail&Club, Remington-Style.roHeidi Chocolate, Pink Box –http://www.eva.ro/pinkbox/ORLY RomaniaFlormarLush RomaniaBeautik Haute ParfumerieMoroccanoilKeiko Slim Spa, MAC, Londra 17, Club Kangoo by Diana Stirbu, Sephora, Finlandia, Martini, True energy drink.