FORMA – cabinetul estetic all-in-one

FORMA este singurul sistem estetic multimodular din lume, produs de Formatk, cu care se pot efectua cele mai cerute proceduri cosmetice precum epilarea progresiv definitivă, fotoîntinerirea, tratamentul accneei, peelingul cu diamant, întinderea pielii şi tratamentul ridurilor, precum şi reîntinerirea şi masajul facial. FORMA reprezintă soluţia integrată ce rezolvă cele mai importante probleme ale pielii şi a fost lansat în cadrul evenimentul „Abordarea cosmeticii din perspectiva medicală” prezidat de renumitul specialist esteticien, Dr. Renert Gad.

Sistemul FORMA, importat şi distribuit în România de către See. Try. Buy, este un dizpozitiv inovator noninvaziv pentru majoritatea tratamentelor estetico-medicale bazate pe tehnologii moderne, care foloseşte 5 aplicatori şi tipuri diferite de energie pentru a îmbunătăţi sau ameliora diverse condiţii ale pielii. Cunoscutul doctor estetician al clinicii „Exclusive Aesthetics”, Renert Gad, a vorbit în cadrul lansării despre avantajele fiecărui aplicator în parte:

· IPL corp acoperă zone extinse și îndepărtează părul nedorit, îmbunătăţeşte aspectul pielii și reduce imperfecţiunile.

· IPL față este un aplicator mai mic care tratează zone specifice, îndepărtează părul nedorit, îmbunătăţeşte aspectul pielii și reduce imperfecţiunile.

· Peelingul cu diamant reîmprospătează, stimulează și catifelează pielea feţei şi a corpului. Procedura durează 15 minute şi nu prezintă durere. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă tratamentul periodic, urmat de procedura R-Sonic.

· R-Sonic reîntinerește pielea folosind masajul cu ultrasunete pentru a îmbunătăți circulația și electrozi cu radio frecvenţă pentru un efect de lifting. Prin energia radio frecvenţei bipolare se încălzeşte zona tratată şi se produce astfel colagenul natural, iar în acelaşi timp se masează pielea pentru stimularea circulaţiei sângelui. Tratementul nu durează mai mult de 10-15 minute şi se recomandă lunar pentru încetinerea apariţiei ridurilor.

· Prin aplicatorul de întindere a pielii se obţine o piele fermă și fără riduri datorată celor doi electrozi non invazivi de Radiofrecvenţă Bi-polară. Tratamentul este eficient, nedureros şi durează puţin.

FORMA asistă terapeuţii şi managerii de centre estetice în creşterea profitului prin introducerea tehnologiilor unice din ce în ce mai cerute în piaţa tratamentelor medicale. A avea în dotare un astfel de echipament aduce un avantaj competitiv extraordinar prin simplul fapt că poţi oferi pacientelor cele mai cerute produceri cosmetice cu ajutorul unui singur aparat”, ne-a explicat dr. Renert Gad.

Despre See. Try. Buy

See. Try. Buy este singura firmă din domeniul medicinii estetice din România poziţionată ca med-spa provider, fiind importator exclusiv Teosyal în România. Din portofoliul său de produse fac parte şi FRAXEL – celebrul laser pentru tratarea melasmei şi a cictricilor acneice sau THERMAGE – radiofrecvenţa unipolară ce ridică pielea lăsată în numai o şedinţă şi CANDELA care a lansat de curând cel mai bun laser de epilare definitivă.