« Frames » by Alina Botea, o colectie demna de pus in rama pe www.Molecule-F.com!

 

Pentru sezonul rece designerul Alina Botea, a imaginat o femeie, care isi permite luxul de a se izola de agitatia urbana, de a opri timpul in loc, pentru a savura lucrurile mici din jurul sau, a pretui momentele petrecute in compania oamenilor apropiati sau pur si simplu a se daposti sub auspiciile protectoare ale propriului camin.

Colectia « Frames » resuseste sa imortalizeze un colt de liniste si calm, un loc al echilibrului stilistic, care datorita caracterului rarism cu care se manifesta in natura, merita inramat. Materialele moi, calduroase si confortabile, potrivite sezonului rece si culorile calde si reci deopotriva sunt camuflajul perfect pentru diminetile cu lumina palida, in care inchistarea iernii este calmata de culorile vii ca fuchsia, bej sau roz pudrat.

            Despre colectia „Frames” designer-ul Alina Botea marturiseste:

 

 « Ma gandesc ca lumea ideala ar fi cea in care ai putea opri timpul din cand in cand doar pentru a gusta din detaliile strazii pe care treci, pentru a surprinde o raza de lumina pe un geam, atat cat sa savu rezi momentul unei amintiri sau pur si simplu pentru a te pierde in caldura caminului tau.»

« Frames» este o colectie pentru o femeie care se opreste o clipa si traieste frumos, un personaj pentru care identificarea cu mediul sau devine esentiala. Atmosfera retro invaluie totul intr-un aer de liniste deplina, dar fiecare moment este trait intr-o actualitate armonioasa si personala.

        Linia colectiei este simpla, hainele sunt gandite sa se muleze fara sa domine personalitatea celei care le poarta. Ideea de echilibru transpare din fiecare detaliu.

        « Frames» se poate rezuma usor ca fiind o colectie aparte cu mult farmec, o escapada dulce intr-un univers feminin si armonios, o incursiune in trecut, in mijlocul unui cocon sigur si cald.