French Express Label Night schimba locatia

Sâmbătă, 31 August, evenimentul Absolut Color plănuit să aibă loc în clubul La Plage din Otopeni se mută în Gaia Boutique Club(locația de interior). Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cei trei DJ ai labelului american French Express, Isaac Tichauer, Moon Boots și Jonas Rathsman, vor încânta publicul într-o locație ferită de vremea ploioasă și temperatura scăzută ce se anunță pentru seara de sâmbătă.

 31 August - Gaia Boutique Club

French Express este prezentă pentru prima data în România în formula celor trei artiști cu premiera lui Moon Boots și ale sale hituri ”Sugar” și ”Love Strong” dar și a celorlalți doi prieteni și colegi ai săi ce ne-au mai adus în trecut ”Tobago”  sau ”Hypersensitive Lover” . Continuând să lanseze diverse mixuri de piese exotic house până la dance neliniștit sau old school disco, French Express este printre singurele case de discuri ce pune la dispoziție în mod gratuit release-urile sale: https://soundcloud.com/frenchexpress

Petrecerea va începe la ora 22:00, deschiderea evenimentului fiind făcută de trio-ul Disco Sigaretta, iar intrarea va fi 25 RON.

LINEUP

Moon Boots
Jonas Rathsman
Isaac Tichauer
Disco Sigaretta

 

BILETE

25 RON – toată seara

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/154026921458054/