Fresh News: Anne Hathaway

Castigatoarea Premiului Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Anne Hathaway, a fost surprinsa zilele trecute chiar la intoarcerea in orasul natal, New York. Este prima vizita a actritei in orasul natal dupa decernarea premiilor. Anne s-a intors in New York alaturi de sotul ei, actorul Adam Schulman. Zambitori si relaxati, cei doi au raspuns paparazzilor cu zambetul pe buze si au oferit autografe.

 

 

Dupa aparitia seducatoare de pe covorul rosu, Anne Hathaway demonstreaza (inca o data) ca indiferent de moment, este la fel de stylish. Actrita a purtat un trenci Burberry, o esarfa in carouri si cizme de cauciuc.

 

 

Nu este prima data cand actrita alege brandul britanic. Anne a purtat o superba rochie Burberry cu aplicatii metalice la decernarea premiilor BAFTA care a avut loc la mijlocul lunii februarie. La inceputul anului, la petrecerea care a urmat premierei mondiale a filmului Mizerabilii, actrita a purtat o superba capa satinata din colectia Burberry Prorsum primavara-vara 2013.