Gaia Awards 2014

Cele mai eclectice persoane ale anului au fost premiate in seara zilei de joi, 17 aprilie in cadrul Gaia Awards 2014, un eveniment creat special pentru prietenii clubului Gaia.

Gaia Awards, aflat deja la cea de doua editie ii premiaza astfel pe cei care s-au remarcat anul trecut prin aparitii memorabile, tinute autentice si atitudine. Premiantii au fost nominalizati de Gaia iar castigatorii au fost alesi in urma voturilor de pe Facebook. Concursul a capatat o mare notorietate pe Facebook, ajungandu-se la 1000 de voturi/persoana.

Premiile au fost inmanate de catre nume sonore din zona fashion din Romania.

La categoria “Friends since ever” – premiu inmanat de Stephan Pelger – castigator Cosmin Croitoru, care a primit o bratara Createur5 d’Emotion.

“Funniest picture”  – inmanat de Sore – castigatoare Mariuca Teiu, o pereche de ochelari Sunglasscurator.

“Always on theme” – inmanat de Ovidiu Buta  – castigatori Ana Istodorescu (H&M shopping fashion card) si Ivan Claudiu (un bilet de avion la Roma/Paris).

“Most Fashionable” – inmanat de Alexandru Popescu – castigatoare Marta Popescu, o jacheta semnata  Pas du Tout.

“Most Glamorous” – inmanat de Sorin Brotnei – castigatoare Iulia Cioroianu (un colier by Laura8) si Georgiana Tirlea (o rochie Pas du Tout).

“Boldest Appearance” – inmanat de Mirela Bucovicean – castigatoare Kat, o jacheta din piele by Pas du Tout.

“Best couple” – inmanat de Alexandra Atanasiu – castigatori Flavius Ciobotaru & Ruxandra Popa, un weekend romantic la munte.

“Special Award Gaia” – inmanat de Madalina Dorobantu – castigator Alex Rusen, un bilet de avion cu destinatia New York.

“Gentleman of the Year” (by Dunhill) – inmanat de Octavian Ionescu – castigator Ovidiu Muresanu, un weekend la Londra alaturi de inca o persoana.

Gaia este mai mult decat un club, este un fenomen social, un creator de experiente. Gaia este un spatiu care a adunat in decursul a sapte ani o adevarata comunitate de oameni creativi, indrazneti, adevarate personalitati prin aparitie, stil de viata, anturaj. Prin acest eveniment care are loc o data pe an, Gaia isi apropie si mai mult clientii oferindu-le premii interesante, unice, pe masura calitatilor dobandite de acestia.