Târg de design românesc

Pe 21 și 22 decembrie, noi, DESIGNIST, cea mai apreciată platformă de design din România, ți-am pregătit o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc.
Evenimentul se va desfășura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Ediția a III-a, Christmas Design Magic, se anunță superhot: peste 40 de designeri vor expune colecții nou-nouțe, iar peste 1.000 de cadouri de designer, special pregătite pentru acest eveniment, te provoacă la shopping de design românesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării și accente fashion.

Vizual Made in RO III Care este în decembrie HUB ul de design al Bucureștiului? Made in RO   Târg de design românesc.

Ți-am pregătit o ediție cel puțin dublă față de cea din mai: totul se desfășoară pe două niveluri, însumând600 mp! Multe nume noi, chiar și internaționale, prezentate în premieră, brazi neconvenționali, o cafenea de design, un loc de joacă pentru copii și de socializare pentru părinți. Mai sunt și alte surprize, acum în pregătire.

Iar la Made in RO surpriza este dublă: vei descoperi și un spațiu de design, care poate nici nu știai că există în București. Este vorba de Impact Hub, pe care DESIGNIST îl deschide publicului pe 21 și 22 decembrie și îl transformă în hub-ul de design al Bucureștiului.

Made in RO Targ de design romanesc designist Care este în decembrie HUB ul de design al Bucureștiului? Made in RO   Târg de design românesc.

Made in RO este  cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.

Notează-ți în calendar: Made in RO – Târg de design românesc. Concept, organizare, selecția designerilor: by DESIGNISTCând: 21-22 decembrie / deschis 11.00-20.00. UndeImpact Hub Bucharest, et. 2-3, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), la doi pași de Hanul lui Manuc. 

Facebook event aici.