Galeriile Noblesse îşi prezintă noua colecţie de mobilier, finisaje şi accesorii în cadrul evenimentului exclusivist Luxury & Elegance

Joi, 11 octombrie 2012, Galeriile Noblesse, lider în piaţa amenajărilor de lux, îşi vor prezenta, în exclusivitate, noua colecţie de mobilier, finisaje şi accesorii în cadrul primei ediţii a evenimentului Luxury & Elegance, ce se va desfăşura la HOTEL MARSHAL GARDEN 5* din Bucureşti.

 “CREATEUR D’AMBIENCE” este conceptul propus de Galeriile Noblesse, ceea ce se traduce prin oferirea unei game complete de produse destinata amenajării interioarelor de lux ,care include finisaje, accesorii şi mobilier creat de unii dintre cei mai renumiţi designeri internaţionali, dar şi de servicii personalizate de design interior oferite de Studio Insign by Galeriile Noblesse. Cei peste 250 de furnizori din Italia, Spania, Franţa sau Germania sunt o garanţie a numeroaselor colecţii disponibile prin Galeriile Noblesse, care au în portofoliu produse deosebite  de mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare sau placări de orice tip, ideale atât pentru amenajări clasice, cât şi moderne, pentru casă, hoteluri, restaurante sau office-uri. Experienţa Studio Insign în realizarea de proiecte în stil clasic, minimalist, modern, contemporan, exclusivist sau luxury, precum şi abordarea tendinţelor specifice stilului baroc, art deco, art nouveau sau clasicului reinterpretat, îl recomandă pe acesta ca un studio de design de un înalt profesionalism.

 

Participarea la acest eveniment înseamnă pentru noi posibilitatea de a ne răsfăţa pe de o parte clienţii fideli şi de cealaltă parte pe cei potenţiali interesaţi, cu cele mai noi produse de colecţie din portofoliu, marcând totodată faptul că luxul şi valoarea sunt sinonime perfecte. Ne dorim foarte mult să interacţionăm cu cei care apreciază arta în general şi designul interior în special, să schimbăm idei, sfaturi şi experienţe, întrucât nu trebuie să uităm că interiorul casei reflectă personalitatea celui care locuieşte în ea”, a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

 

Luxury & Elegance este un eveniment  amplu şi complex, la care au confirmat deja  participarea peste 300 de persoane, atât antreprenori, diplomaţi, reprezentanţi ai instituţiilor de stat, persoane publice, vedete, cât şi manageri de succes ai brandurilor de lux la nivel internaţional şi local sau investitori interesaţi de brandurile de lux.  Totodată, evenimentul se adresează şi  jurnaliştilor, bloggerilor din domeniile lifestyle, luxury, business, precum şi celor care sunt interesaţi de achiziţionarea produselor şi serviciilor exclusiviste de calitate.

Dacă ţi-ai dorit până acum să găseşti în acelaşi loc, sub aceeaşi umbrelă, tot ce te interesează, iată că aşteptarea a luat sfârşit, pentru că îţi poţi da întâlnire cu luxul, pe durata unei întregi zile, chiar la el acasă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în prealabil pe adresa de email office@russenart.ro sau la numărul de telefon 0736 925 099, pentru că participarea  se va realiza exclusiv pe bază de invitaţie. Costul unei invitaţii pentru două persoane este de 100 euro.

Şi pentru că un astfel de eveniment trebuie să rămână memorabil, organizatorii Russenart Communications s-au gândit să ofere tuturor participanţilor atenţia cuvenită, prin activităţi relaxante şi cât mai diverse, în cadrul unui cocktail cu şampanie oferit de gazda evenimentului, HOTEL MARSHAL GARDEN 5*,  situate în imediata apropiere a Pieţei Romane şi a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobanţilor, nr. 50B.