Galeriile Noblesse sustin excelenta in designul romanesc

 

Galeriile Noblesse cred in valoarea designerilor romani si ii sustin in dezvoltarea si afirmarea lor pe plan national si international prin organizarea anuala in parteneriat cu branduri importante din afara, a concursului Insign Awards, destinat arhitectilor si designerilor de interior debutanti si cunoscuti.

In perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, 130 de specialisti in design interior s-au inscris in competitia care pune in joc premii substantiale (Premiul I la categoria senior este de 2000 de euro si o excursie in Italia, iar premiul I la categoria Junior este de 1000 de euro).  Prin organizarea Insign Awards, Galeriile Noblesse isi doresc sa deschida noi orizonturi designerilor romani, sa ii sprijine  in promovarea lucrarilor de amenajare si sa demonstreaze ca exista design de interior la standarde internationale si in Romania. Galeriile Noblesse isi asuma rolul de ambasador al designului de interior romanesc, facandu-l cunoscut si peste hotare prin prezentarea fiecarei lucrari inscrise in concurs unui juriu format din designeri renumiti.

De asemenea, Galeriile Noblesse sprijina cu interes designul de produs din Romania. Astfel, in concept-store-ul Galeriile Noblesse din Bucuresti, bulevardul Unirii, Nr 61, sunt expuse cateva dintre creatiile designerului Irina Alexandru, care fac parte din colectia “Masute meshtesukare”.

“Cred cu tarie ca exista un design de interior si de produs de calitate si in Romania. Tocmai de aceea am creat in 2010 concursul Insign Awards prin care promovam designerii romani valorosi si descoperim noi talente. Pentru cei care isi doresc servicii de proiectare si design interior la un nivel inalt , am creat si propriul studio de design, Studio Insign, care in anul 2012 s-a bucurat de o importanta recunoastere internationala, fiind primul studio de design din Romania acceptat ca membru in asociatia internationala de design interior din Marea Britanie, Design Society. Ne bucuram deja de un portofoliu important de proiecte atat pentru zona de case si apartamente rezidentiale, cat si pentru spatii publice, cafenele, restaurante, office-uri  lucrand pe orice stil, modern sau clasic’’ explica Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

 Fondat in urma cu doi ani, pe 1 martie 2010, de catre Galeriile Noblesse, din dorinta de a oferi inalta performanta in designul interior atat in tara, cat si la nivel international, Studio Insign inseamna astazi un important studio de design interior cu proiecte remarcabile, dintre cele mai diverse.

Viziunea Studio Insign este bazata pe creativitate si originalitate, deoarece orice interior trebuie sa fie impecabil decorat, indiferent de stilul abordat si indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele.

Echipa de designeri si arhitecti de la Studio Insign, in colaborare directa cu Galeriile Noblesse, pune accentul pe unicitate si originalitate, pe reinventarea stilurilor si pe imbinarea armonioasa a lor, pentru a crea efecte deosebite. Personalizarea oricarei incaperi la un nivel inalt de profesionalism si sensibilitate transforma orice spatiu amenajat intr-un loc inedit, unde arta si designul se contopesc.