Gadget-uri pe care trebuie să le ai in vacanţă

Arșița soareleui de afară ne anunță că vara deja a venit. Și cum vara a venit, toată lumea știe că odată cu ea a venit și vacanța. Fie că îți faci vacanța în tară sau în strainătate, la mare sau la munte, îți propunem un întreg arsenal de gadget-uri  pentru a avea o vacanță cât mai reușită.

Smartphone Samsung i9300 Galaxy S3 16GB

Departe de a mai fi un capriciu, Smartphone-ul este unul dintre gadget-urile care definește omul modern prin utilitatea de care acesta dispune. Fie că ești pasionat de social media și vrei să arăți în timp real prietenilor tăi locurile frumoase pe care le vizitezi, fie că vrei să te bucuri de utilitatea unui smartphone, Samsung i9300 Galaxy S3 este cel mai bun gadget pe care îl poți avea la îndemână.

Procesorul Quad-Core permite redări în ferestre de tip pop-up cu ajutorul cărora îți poți desfășura mai multe activități în mod simultan precum scrierea de e-mail-uri sau texte în timp ce poți vedea un videoclip în format HD. Niciodată până acum transferul de conținut nu a fost mai ușor și mai simplu de făcut. Funcția S Beam de care dispune noul Smartphone Samsung permite schimbul de informații, fotografie, muzică sau documente prin simpla punere  în contact a părţilor din spatele telefoanelor care trebuie să fac parte din familia Galaxy S3.  Așa că, înainte să pleci în vacanță și până vara nu este gata, dă o fugă într-unul din magazinele de specialitate și achiziționează noul Smartphone Samsung i9300 Galaxy S3 pentru  o sumă de doar 2.699 lei.

Cameră foto digitală NIKON Collprix P510, card 8GB

Unul dintre lucrurile plăcute pe care o vacanță ți le poate oferi chiar și atunci când acesta s-a terminat sunt fotografiile pe care le-ai făcut. Deși a devenit un clișeu cum că o fotografie face cât o mie de cuvinte, asta nu înseamnă că nu este adevărat. Ce poate fi mai potrivit pentru o fotografie reușită decât un aparat bun. Nikon vine în întâmpinarea iubitorilor de fotografie și lansează o nouă cameră digitală, Collprix P510 dotată cu o rezoluție de 16.1 Mp și un senzor CMOS.

Camera foto NIKON Collprix P510 dispune de un nou sistem de reducere a vibraţiilor Mecanic VR, ce permite limitarea în timp real a efectelor mişcării aparatului foto și utilizarea unor viteze ale declanşatorului cu patru trepte mai lente. Un aparat foto ideal pentru o vacanță energică și plină de aventură. O altă caracteristică definitorie noului NIKON este zoom-ul optic şi funcţia de focalizare automată utilizate în realizarea diverselor filmulețe făcute de-a lungul vacanței. Pot fi făcute filme cu redare încetinită sau accelerată la viteze de până la 120 fps (VGA). Și nu în cele din urmă, acest produs este disponibil la prețul de doar 1.899 lei.

Tableta Samsung Galaxy Tab 2 P3100 7” 16GB 3G WI-FI

Smartphone-ul este prea mic, laptopul este prea greu. Ce ai putea lua cu tine în vacanță?  Tableta Samsung Galaxy Tab 2 este alegerea ideală pe care o poți face, reușind astfel să te bucuri în excursiile tale de utilitatea unui gadget care să nu fie nici prea mic, dar nici prea greu.  Acest nou produs Smasung dispune de o diagonală de 7 inci, un display PLS TFT și o rezoluție de 1280×800, reușind astfel să reprezinte mediul prefect pentru a naviga pe Internet și de a fi conectat la lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Printr-un simplu touch ai la îndemână toate aplicațiile de care ai nevoie – Readers Hub, Music Hub, Game Hub, Video Hub, Android Market, Gmail, Google Maps, Google Search – și poți accesa diversele rețele sociale: Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube. Tableta poate fi achiziționată la prețul de 1.699 lei.

Ultrabook-ul Toshiba Portege Z830-10F

Ai un laptop vechi și vrei să îi face update-ul aducându-l la o performanță de ultimă oră? Toshiba vine cu o propunere de ultrabook ce oferă ecranului tău o claritate vizuală de performanță. Pentru că imaginea este importantă, ecranul Toshiba TruBrite HD cu iluminare de fundal cu LED-uri oferă laptopului tău o perfomanță vizuală de ultim rang. Ecran subțire, dar rezistent – 33.8cm (13,3″) – acest Ultrabook face parte din a doua generație de pocesoare Intel Core și dispune de toate facilitățile Intel HD 3000 Graphics pentru a spori procesarea video.  Așadar, dacă îți dorești să beneficiezi de o imagine cât mai bună, nu ezita să achiziționezi acest Ultrabook la prețul de 4.099 lei.

Material realizat de Ionela Vacaru