Galeriile Noblesse vă prezintă CorteZARI – definiția rafinamentului

Galeriile Noblesse ne aduc în prim plan tendințele anului 2012 având ca principal model brandul  CorteZARI, pe care îl reprezintă în exclusivitate în România. O definiție a luxului și eleganței, CorteZARI reușește să reinventeze stilul clasic într-o manieră deosebită, caracterizându-se prin mobila lucrată manual în lemn masiv, finisaje cu foiță de aur, argint și alte detalii impresionante și autentice.

Brandul CorteZARI înseamnă reprezentarea unui stil aparte – clasic, dar relaxat, glamour, dar simplu, romantic și plin de grație, reușind să creeze un ambient plăcut, ideal pentru intimitatea mult visată. Calitatea înaltă a produselor plasează CorteZari în topul preferințelor pentru acest an – 2012 se arată a avea o slabiciune pentru rafinament, căldură și eleganță – ideea dominantă fiind cea de confort și relaxare.

CorteZARI se bazează pe interpretări actuale după modele consacrate de mobilier și prezintă o gamă largă de produse pentru dining room, living și dormitoare. Chiar dacă se remarcă prin eleganță și are ca influențe stilul  clasic,  decorul nu este deloc unul încărcat sau sobru și aceasta datorită designului cu linii unduioase, dar și datorită cromaticii și tapițeriilor folosite.

Un plus de căldură îl oferă corpurile de iluminat și obiectele de cristal și porțelan ce se asortează perfect cu armonia compozției. Candelabrul masiv și abundent în detalii este un alt element care impresionează, având rolul de a echilibra atmosfera atât prin design, cât și prin jocul de lumini și umbre pe care îl creează.

Se remarcă revenirea la grandoarea mobilierului nobil – multe încrustații în lemn și tapițerii în culori palide sau pământii. Mobilierul lucrat cu minuțiozitate nu încarcă atmosfera, ci îi conferă un iz de rafinament, bazându-se mai mult pe simplitate și confort decât pe un design inedit.

“Procesele de fabricație ale pieselor de mobilier CorteZARI sunt extrem de minuțioase și tradiția ce se transmite o dată cu inovația tehnologică face ca piesele să fie adevarate capodopere. Produsele brandului CorteZARI se adresează celor care doresc un interior exclusivist, fie că este vorba de stilul clasic autentic sau un clasic reinterpretat, cu influențe moderne și accente glamour” declară Loredana Preda, manager general Galeriile Noblesse.

Nivelul acestor produse este un nivel mediu-înalt spre foarte înalt. Chiar dacă principalul atribut al mărcii CorteZARI este design-ul, “nu putem să nu luăm în considerare complexitatea finisajelor și valoarea pe care acestea o aduc originalității produselor – de la finisaje standard lăcuite la finisaje în mai multe straturi, cu foiță de aur și argint care se produc manual și necesită un timp îndelungat de realizare” adaugă Loredana Preda.

Atmosfera generală este una caldă, de confort, asigurată în principal prin esențele de lemn prețios și stereotomii care amintesc de clasic, în cromatici sobre și elegante.

Prețurile produselor CorteZARI variază de la unele accesibile și competitive (600 euro măsuțele clasice cu blat de sticlă) până la prețuri mai ridicate (mesele înalte au prețuri variind de la 2.000 la 6.000 euro, în funcție de materialele folosite), ajungând până la cele mai scumpe piese – dulapurile din lemn masiv (cu prețuri între 5.000 și 8.000 euro).

Pentru cei ce doresc o locuință exclusivistă, fie că este vorba de un stil clasic autentic sau unul reinterpretat cu accente glamour și moderne, CorteZARI este alegerea potrivită – Galeriile Noblesse recomandă acest brand firilor artistice și iubitorilor bunului-gust și a eleganței!

Produsele CorteZARI pot fi achiziționate în România doar prin Galeriile Noblesse