Gama Protex Herbal se îmbogățește cu un nou produs, pentru o acțiune mai puternică împotriva bacteriilor

Protecție sănătoasă pentru o viață mai bună!

 

Lider de piață în România pe segmentul protecției antibacteriene, Protex înțelege că siguranța este esențială pentru a ne putea bucura din plin de viață  și a realiza lucrurile extraordinare pe care ni le propunem. Pentru că sănătatea este puternică numai dacă este îngrijită corespunzător, familia de produse Protex se îmbogățește cu noul săpun lichid Protex Herbal rezervă de 750 ml, care asigură o protecție mai îndelungată împotriva a 99,9% dintre bacterii.

Microbiologii estimează că pe Pământ există  aproape cinci milioane de trilioane de trilioane (ceea ce, pe scurt, înseamnă 1030) de tipuri de bacterii. Chiar dacă nu intrăm în contact cu toate acestea în fiecare zi, o mare parte dintre ele încă reprezintă o amenințare pentru fiecare dintre noi. Mâinile sunt cea mai simplă cale prin care microbii și bacteriile ne pot ataca organismul. Studiile arată însă că spălatul mâinilor poate fi o metodă eficientă de prevenire a unor probleme de natură medicală, precum infecții respiratorii și boli digestive.

Așadar, alegerea unui săpun care să îți asigure o protecție eficientă este o decizie importantă atât pentru sănătatea pielii, cât și pentru cea a organismului. Îmbogățit cu extracte naturale care hrănesc pielea și asigură o barieră anti-bacteriană de durata împotriva bacteriilor, săpunul lichid Protex Herbal este perfect echipat pentru a ne proteja sănătatea. În plus, datorită noului săpun lichid Protex Herbal rezervă de 750 ml, te poți bucura de aceeași protecție pentru tine și cei dragi pentru o perioadă mai îndelungată.

Pentru că știm că sănătatea ta și a familiei tale este o prioritate pentru tine, iată și câteva sfaturi pentru o igienă corectă a mâinilor:

  • Spală-te pe mâni de până la 6 ori în fiecare zi;
  • Spală-te întotdeauna pe mâini după ce strănuți sau tușești;
  • Folosește apă fierbinte – este mult mai eficientă împotriva microbilor;
  • Șterge-te bine pe mâini pentru a împiedica multiplicarea bacteriilor (ele iubesc umezeala).

Linia de produse Protex Herbal include:

  • Săpun solid, 90g;
  • Săpun lichid, 300ml;
  • Săpun lichid rezervă, 750 ml.

Marca Protex include și gamele Ultra și Fresh.

Protex Herbal sapun solid

Protex Herbal sapun lichid

***

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este unul dintre principalii producători mondiali din domeniul igienei orale, îngrijirii personale și hranei pentru animale. Colgate-Palmolive este prezent în peste 200 de țări cu branduri recunoscute la nivel internațional, precum Colgate, Palmolive, Protex, Speed Stick, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Ajax, Axion, Super Cristal, Norvea și D’Amaris, acestea fiind disponibile și în România, dar și Softsoap, Irish Spring, Sorriso, Kolynos, elmex, meridol, Tom’s of Maine, Sanex, Fabuloso, Soupline și Suavitel, Hill’s Science Diet, Hill’s Prescription Diet, și Hill’s Ideal Balance. Colgate-Palmolive este prezentă în România din 1992.

Pentru mai multe informații despre Colgate-Palmolive, accesați www.colgatepalmolive.com și

http://www.colgate.ro/app/Colgate/RO/Palmolive/HomePage.cvsp