Game of Thrones – harta interactivă care te călăuzește pe cărările celui mai iubit serial al deceniului

1

Fanii seriei „Game of Thrones” au format o ambițioasă echipa de lucru online, pentru a realiza o hartă interactivă, ce reproduce cu fidelitate tărâmurile în care este ambientat cel mai iubit serial al deceniului.

Cetati, rauri, paduri, piscuri si mari deopotriva, sunt marcate pe harta cu precizie, dezvaluind astfel detalii cu care spectatorii pasionati de aventurile personajelor fantastice ale lui George R.R. Martin, isi potolesc setea de a cunoaste cat mai multe lucruri despre filmul preferat.

Game of Thrones   harta interactivă care te călăuzește pe cărările celui mai iubit serial al deceniului

Potrivit publicatiei Brasil Post, harta a luat nastere la initiativa utilizatorului SerMountaisGoat care, lucrand cu instrumente similare celor utilizate de Google Maps, a reusit sa atraga in proiectul sau, o multime de voluntari entuziasti.

Acestia si-au adus contributia la imbogatirea progresiva a hartii cu informatii utile tuturor celor ce doresc sa localizeze in plan imaginar, teritoriile in care se tese „urzeala tronurilor” si se impletesc destinele fantastice ale unora din cele mai fascinante personaje cinematografice ale tuturor timpurilor.