Andreea Marin Banica este personajul negativ in Ho Ho Ho 2!

Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.

Fetita, satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult.

Pentru ca in Ioana (Andreea Marin Banica) – directoarea institutiei in care se afla, nu avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin, dar si al lui Vlad, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodata nu il anticipase.

 

„Mi s-a parut fascinanta propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil”, a declarat Andreea, care recunoaste ca nu este actrita si ca aceasta provocare nu s-a aflat pe lista sa de prioritati.

Povestea din „Ho Ho Ho 2” este emotionanta si o urmareste pe Ema, o fetita satula de viata din orfelinat, care are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepe sa creada ca visurile pot deveni realitate, ea afla ca biletul poate fi incasat doar de catre un adult. Cum in Ioana nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva care o poate ajuta. Rolul lui Mos Craciun este interpretat de Dragos Bucur.