Generali oferă soluţia financiară pentru tratarea bolilor grave

În această primăvară, Generali România vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă specială la achiziţionarea unei asigurări de viaţă. În perioada aprilie-mai, Generali derulează campania “Ofertele noi prind viaţă în această primăvară!”, care aduce bonus clienţilor ce optează pentru o asigurare noua de viaţă, fie ea de protecţie, de economisire sau investiţie, clauza de boli grave.

Oferind această clauză de boli grave, Generali decontează asiguratului cheltuielile pentru spitalizare, tratament şi intervenţii chirurgicale datorate apariţiei unor boli grave. Valoarea indemnizaţiei plătită de companie, în cazul diagnosticării cu una din bolile grave acoperite de asigurare, reprezinta 50% din suma asigurată pentru asigurarea la deces. În plus, dacă pentru redobândirea sănătăţii a fost recomandată efectuarea unei intervenţii chirurgicale, Generali este singura companiei de asigurări din România care oferă asiguratului 75% din valoarea indemnizaţiei de asigurare înainte de efectuarea operaţiei, diferenţa urmând a fi plătită după operaţie.

“Prin această campanie, dorim să tragem un semnal de alarmă asupra necesităţii tratării la timp a bolilor grave şi a efectuării investigaţiilor medicale necesare. Descoperite şi tratate la  timp, mare parte dintre aceste afecţiuni grave pot avea rezultate pozitive notabile. Lansăm aceasta ofertă, pentru că dorim să arătam importanţa asigurărilor de viaţă în tratarea afecţiunilor grave”, a declarat  Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă.  Dintre toate afecţiunile definite ca boli grave, Generali va plăti cheltuielile pentru afecţiunile cu cea mai largă răspândire în România, printre care accidentul vascular, cancerul, infarctul miocardic, insuficienţa renală cronică şi scleroza multiplă.

De asemenea, intervenţiile chirurgicale pentru care compania plăteşte despăgubiri sunt cele mai întâlnite în astfel de afecţiuni grave: coronoplastia sau angioplastia periferică, intervenţia chirurgicală de tip by-pass aorto-coronarian, implantul pacemaker sau defibrilator implantabil, intervenţia chirurgicală  pe cord deschis şi transplantul de organe.

“Pornind de la recentele statistici realizate în România care arată că cele mai multe cazuri de îmbolnăviri grave apar la persoanele cu vârste sub 45 de ani, iar 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boală gravă, ne-am gândit că este momentul să îi ajutăm pe români să conştientizeze beneficiile unei asigurări de viaţa.  De aceea, pentru a stimula interesul şi grija acestora faţă de viaţa lor, dar  şi de siguranţa membrilor familiilor lor, am decis să oferim drept bonus această clauză de boli grave şi să decontăm cheltuielile necesare tratării acestor afecţiuni”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţa, Generali Romania.

În perioada campaniei, pe lângă avantajele deja menţionate, Generali acordă o reducere de 5% pentru cei care deţin şi alte asigurări la Generali şi, în plus, accesul la programul de fidelizare,  demarat începând cu acest an. Programul de fidelizare presupune acordarea unor bonusuri clienţilor buni platnici, în funcţie de vechimea contractului de asigurare de viaţă.

“Prin această campanie, ca de altfel prin toate acţiunile demarate de Generali România, dorim să îi răsplătim pe cei care acţionează responsabil faţă de ei şi familiilor lor prin contractarea unei asigurări de viaţa. Obiectivul nostru rămâne creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor noştri şi crearea de pachete financiare cu avantaje unice pentru piaţa de asigurări din România”, a completat  Ovidiu Racoveanu.