‘Get in shape’ cu Cybex Gym

Programul de antrenament de la Cybex Gym, se va intinde pe durata a 3 luni si se numeste ‘Get in shape’. Scopul fiind acela de pierderea in greutate, tonifierea musculaturii si eliminarea tesutului adipos din jurul abdomenului. Ca specialisti, in cadrul sedintelor vom intercala exercitii care vizeaza cresterea elasticitatii si mobilitatii articulare care il vor ajuta pe Denis Radu sa se recupereze mai bine intre antrenamente. In prima luna vom incerca sa scapam de kilogramele in plus, in luna a doua vom cladi masa musculara densa , iar in luna a treia vom adauga unitati de masura antrenamentelor prin cresterea frecventei, intensitatii, volumului si densitatii antrenamentelor.

QP9A1300

Totodata, vom  folosi tehnici de antrenament specific tipului somatic al lui Denis Radu. Pentru a ne asigura ca se respecta timpii de refacere intre antrenamente vom folosi suplimente nutritive de calitate, de la GNC Romania. Avand in vedere perioada indelungata de pauza vom incepe cu antrenamente usoare de tip circuit urmate de sesiuni de cardio cu frecventa constanta antrenand astfel sistemul cardio “de slabire”. In luna a doua, ne vom axa pe cresterea hipertrofiei. Principala tehnica folosita pentru a induce fenomenul de crestere a masei musculare va fi cea piramidala respectand principiul supraincarcarii progresive. Sesiunile de cardio vor fi sub forma de circuit cu frecventa cardiac variabila.In ultima luna antrenamentele se vor desfasura in aceeasi maniera ca in luna a doua, dar se vor adauga unitati de masura antrenamentelor. Principiul motivatiei va juca un rol foarte important in aceasta ultima parte deoarece vom incerca sa ne depasim limitele la fiecare antrenament.

QP9A1338

In paralele cu programul ‘Get in shape’ de la Cybex Gym, Denis Radu va beneficia de tratamente corporale si de intretinere de la salonul Beautycase Studio.

QP9A1349

Tratamentele constau in: impachetari cu alge marine, masaje limfatice si mezoterapie, toate fiind in stransa legatura cu o alimentatie sanatoasa si sport.