Cori Grămescu s-a antrenat la Barcelona cu Michael King, unul dintre cei mai mari formatori de Pilates din Europa!

Cori Grămescu reputat antrenor de pilates,  programe de antrenament de grup și nutriționist, a urmat un curs privat de instruire în Pilates, cu Michael King, unul dintre cei mai respectati formatori de Pilates din Europa.

cori&michael_1

Michael King este unul dintre cei mai respectaţi formatori de Pilates din Europa şi deţine studiouri în toată lumea, în cadrul cărora pregăteşte instructori din toată lumea. Eu am fost weekendul trecut la Barcelona unde am avut onoarea să îl cunosc şi să lucrez cu Michael King. Am optat pentru varianta unui curs privat de instruire, pentru o mai bună calitate a formării mele. Ei au acceptat propunerea mea de a colabora pe termen lung, a fost o experienţă minunată, intensă şi care m-a provocat să mă gândesc la programe noi de exerciţii. Pilates este o metodă care a stat dintotdeauna la baza formării mele profesionale ca instructor. Cursul pe care eu l-am urmat la Barcelona cu Michael King, este un modul dintr-un curs de certificare care durează pana la 3 ani şi care acoperă tot repertoriul de Pilates ( de la saltea, la aparate şi accesorii. Sunt tare bucuroasă şi mândră în acelaşi timp, că am avut ocazia să îl cunosc şi să mă antrenez alături de Michael King”. – Cori Grămescu

Michael King practică tehnica  Pilates de peste 34 de ani. A lucrat iniţial cu tehnica Pilates ca dansator la Şcoala de Dans Contemporan de la Londra. În 1982 şi-a deschis propriul studio, Body Control, în colaborare cu Pineapple Dance Studios din Covent Garden Londra.

Doi ani mai târziu, i-a fost oferit un post de manager în Texas, la Pilates Studio din cadrul Houston Ballet Company, unde a rămas până în 1990. În acest timp, sponsorizat de Houston Ballet Company, Michael a călătorit în Statele Unite ale Americii cu scopul de a preda tehnica sa, antrenorilor de la diferite săli de sport. În New York a colaborat cu Carla Trier şi cu Romana Kryzanowska la Original Pilates Studio din New York.

Michael-king

Michael a lucrat de asemenea timp de cinci ani, în cadrul Voight Centre din Los Angeles unde predat programe de fitness, precum şi la multe alte studiouri de Pilates, inclusiv Winsor Pilates, din Los Angeles.  În 1995, s-a mutat înapoi în Europa, pentru un contract de doi ani în Elveţia, după care în 2008 s-a întors la Londra unde a fondat şi condus Institutlul de Pilates din Marea Britanie şi propriul studio de Pilates- Michael King Pilates.

Ca instructor este foarte important să te formezi continuu pe diverse metode de antrenament şi să înveţi de la cei mai mari formatori în domeniu. În viitor dorim să ne afiliem brandurilor internaţionale  respectabile, dorim să învăţăm mereu după cele mai bune metode şi de la cei mai valoroși  traineri internaționali. Michael King este unul dintre ei!”. – Cori Grămescu.

Reputaţia lui Michael King ca instructor de renume atât în fitness cât şi în Pilates a fost stabilită începând din 1980. Programele sale de formare sunt predate în prezent în peste 30 de ţări din întreaga lume şi au avut un rol esenţial în elaborarea standardelor naţionale de pilates din mai  multe țări în ultimii ani.