GRAND OPENING INGLOT

Iarna vine cu noutati in Bucuresti, INGLOT va avea incepand din decembrie o noua adresa: B-dul Unirii nr.33. Noul Inglot va beneficia de un spatiu de 430 mp si va fi organizat ca o locatie multifunctionala, urmand sa integreze si un concept de scoala de make-up care isi va incepe activitatea de la sfarsitul lunii ianuarie.

Recovered2

Chipul unei persoane poate fi oglinda personalitatii sale. Iar machiajul poate scoate la lumina frumusetea interioara. Cursurile se vor desfasoara pornind de la ideea ca oricine are aptitudini artistice si ca acestea se pot dezvolta. Odata insusita aceasta arta, creativitatea nu cunoaste margini. Vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj in domeniul profesionist. Vor avea atat cursuri BASIC cat si PRO.

Fondata in urma cu peste 30 de ani, compania INGLOT Cosmetics este  unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de produse make-up adresate segmentului Pro si nu numai. INGLOT este o prezenta constanta la toate evenimente internationale de beauty, pe podiumurile Fashion Week si pe platourile de televiziune. Brandul INGLOT este prezent in 78 de tari, avand peste 530 de locatii de retail.

Partener media: Tonica, CC, Denis Radu@Friends, Instilulmeu.ro

 

Parteneri oficiali: EyeBar, Floria, FitExpress Cismigiu, Nomasvello Decebal, Bacio di moda