Greenery, o nuanță de verde pentru un 2017 proaspăt și revigorant

Aleasă de Pantone culoarea anului 2017, Greenery simbolizează reconectarea cu natura și începuturile, îndemnând consumatorii, în același timp, să își ofere răgazul de a lua o gură de aer proaspăt și a se deconecta.

image010

În designul interior, fiind o nuanță aprinsă de verde, Greenery are o luminozitate aparte care o va ajuta să iasă în evidență și va scoate din anonimat orice încăpere. Ea se va armoniza perfect cu tonurile neutre, cu un galben puternic sau nuanțe diferite de gri.

Greenery va fi responsabilă cu imprimarea unui caracter dinamic, întreaga încăpere fiind însuflețită de tonurile ei vibrante. Ea va putea fi folosită în orice tip de spațiu, de la camera copilului și până la living, aducând cu ea calmul și relaxarea specifice acestui ton vibrant. kika știe că Greenery este o culoare a naturii și că nu are proprietăți benefice doar pentru sănătatea noastră, dar și că înfrumusețează și animă orice tip de interior.

image011

„Am observat o tendință generală în alegerile pe care le fac consumatorii noștri, aceștia devenind din ce în ce mai încrezători în a folosi culori puternice. Chiar dacă asta înseamnă că se folosesc de accesorii de design interior pentru a introduce mai multă culoare în oazele lor de relaxare. Iar noi, la kika, avem o serie de obiecte de mobilă și decorațiuni în stilul Greenery care să-i ajute să exploreze această latură îndrăzneață a lor”, a spus Doina Apostolica, manager magazin kika România.

image012

Atunci când vrei să atragi atenția asupra unui anumit cadru sau punct din casă, o culoare ca Greenery va reuși să obțină exact acest efect dramatic. Un scaun de bar, o pernă decorativă, o perdea sau chiar o veioză în stilul Greenery vor crea o estetică atrăgătoare, imprimând un aer de prospețime și tinerețe tuturor încăperilor unde culoarea aceasta este folosită.

Deoarece Greenery este o culoare pentru toate sezoanele (chiar dacă reamintește mai pregnant de explozia și vitalitatea primăverii), ea se pretează mai multor tipuri de combinații, potrivindu-se foarte bine cu tonuri neutre, culori strălucitoare, pasteluri sau culori metalice, mai ales argintiu.

image013

Dacă sunteți adeptul albului de inspirație nordică, obiectele decorative pe care le găsiți la kika se vor încadra perfect, reprezentând accentul îndrăzneț de care are nevoie acest tip de amenajare. Versatilă, nuanța anului 2017 va fi de efect și în încăperile minimaliste, unde centrul de greutate va fi exact această pată de culoare, dată fie de o pernă decorativă bine plasată, fie de un scaun de birou șic sau un colțar confortabil.

În încăperile elegante, perdelele în nuanța Greenery vor conferi cantitatea justă de dramatism, iar cu ajutorul unor scaune în același ton, efectul va fi pe deplin realizat.

Nici bucătăria nu rămâne mai prejos, ea beneficiind de o infuzie de Greenery prin introducerea unui set de pahare în această nuanță, a unui tocător sau a unui bol de salată care să inspire creativitate, apetit și convivialitate.

Așadar, să urăm bun-venit culorii anului 2017 și să o invităm în casele noastre, îndrăznind să o folosim în toate încăperile. Iar la kika găsim o mulțime de obiecte de design interior ca să ne punem planul în mișcare. E posibil ca acest strop de îndrăzneală în alegerea accesoriilor sau decorațiunilor interioare ne va ajuta să fim mai perseverenți în urmărirea și îndeplinirea celor mai arzătoare visuri ale noastre.