HARMONT & BLAINE” a lansat o noua colectie la Bucuresti

“HARMONT & BLAINE” si-a lansat colectia PRIMAVARA – VARA 2014 la Bucuresti. GALERIE FOTO

La numai doua zile distanta de inaugurarea flag ship store-ului de la parterul Mall-ului Baneasa Shopping City, cunoscuta casa de moda italiana “HARMONT & BLAINE” si-a lansat, duminica seara, colectia PRIMAVARA – VARA 2014 la Bucuresti.

Moda este trecatoare, insa rafinamentul dureaza deoarece reprezinta constructia unui stil, iar “oamenilor trebuie sa le oferi elemente de coerenta a respectului fata de stilul de viata la care aspira fiecare dintre ei” (n.n. motto-ul casei de moda “HARMONT & BLAINE”). Acest lucru l-au remercat si cei prezenti in ambianta eleganta, moderna si de bun gust a Restaurantul Diplomat din Capitala, o locatie cocheta si totodata perfecta pentru lansarea COLECTIEI PRIMAVARA – VARA 2014 a casei de moda “HARMONT & BLAINE”.

Culorile elegante, discrete si luminoase au fost puse in evidenta de dezinvoltura manechinelor care au prezentat cele mai noi creatii ale casei de moda napoletane, pata de culoare a lansarii fiind, fara indoiala, apartia unor manechine in devenire, cei cativa copii frumosi si talentati prezentand o serie din articolele de PRIMAVARA – VARA ale “HARMONT & BLAINE JUNIOR COLLECTION”.

Asistenta prezenta la acest eveniment din viata mondena a Capitalei a reunit persoane cunoscute din lumea modei si a show-bizz-ului autohton, Mihai Morar (n.red. care a fost dealtfel si MC gazda al evenimentului), Ana Maria Ferentz, Alina Erimia, Alina Crisan, Trio-ul tenorilor de la Distinto, Gabriela Simion (n.red. Masterchef), Ianna Novac, fostii fotbalisti ai echipei Steaua Bucuresti Sorin Ghionea si Petre Marin, dar si actualul team manager al gruparii din Ghencea, Marius Ianuli reprezentand numai o parte dintre cei care au tinut sa fie prezenti la Restaurantul Diplomat.

HB_2

HB_15

HB_14

HB_3

HB_13

HB_5

HB_10
HB_12HB_8HB_16
HB_7

HB_11

HB_6