Iutta – Padurea de argint

Iutta, brandul cu dor de romanesc, lanseaza in data de 02 Aprilie la Galateca prima sa colectie de incaltaminte cu motive traditionale. Noua linie va fi expusa in vitrina galeriei de arta contemporana ca parte din proiectul `Maiastra Design`, intr-un decor ce are ca tematica padurea de argint. Conceptul va da viata elementelor de inspiratie eminesciana intr-un set-up organic axat pe eleganta mesteacanului.

11102765_10153306812122384_2378739248761396584_n

Prima colectie Iutta de incaltaminte este definita de culori, forme si texturi inspirate din natura. Linia acestui sezon este un dans al formelor si broderiilor, cu variatii de design care aduc in contemporan simboluri ancestrale. De la pantofi cu toc la pantofi platforma, cizme si ghete, noua gama introduce eleganta motivelor brodate in accesoriile unei tinute zilnice.

Noua colectie de incaltaminte, numita ”Conduri cu dor”, este disponibila aici: www.iutta.ro/conduri-cu-dor.

Fusionand aceste concepte, Iutta si atelierul NO NO NO au conceput un set-up organic numit „Padurea de argint”, care sustine povestea colectiei.

In jurul brandului Iutta se afla mereu o poveste. Padurea de argint e o fuziune modernista a elementelor din natura, redand mestecenii din opera lui Eminescu. Decorul dezvolta vizual acest concept si pune in scena colectia, dandu-i viata.”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

 

Pe parcursul cursul evenimentului, invitatii vor asterne pe hartie cu ajutorul masinilor de scris cele mai frumoase ganduri, conturand impreuna propria poveste.

Povestitori pe parcursul serii vor fi Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta, alaturi de Silvia Cristescu, fashion editor si stilist pentru Viva!.

Inainte de a il lansa pentru prima data in tara, decorul a fost prezentat in exclusivitate la targul Global Destination for Shoes and Accesories (GDS) din Dusseldorf, alaturi de cea mai noua linie de genti, accesorii si incaltaminte Iutta ce vor fi disponibile acum spre achizitionare in shopul NeoGalateca afiliat galeriei.