Hot Casandra a lansat un nou videoclip: JULIA

Hot Casandra incepe toamna cu un nou videoclip! Dupa cateva saptamani de teasing pe Facebook, trupa Hot Casandra a lansat pe 3 septembrie in premiera la Music Channel un nou videoclip pentru piesa “JULIA”, piesa cantata impreuna cu Elena Vasilache aka Selena (ex-Candy), o adevarata Julieta a zilelor noastre. Videoclipul poate fi vazut atat online pe canalul de Youtube Hot Casandra, cat si pe Music Channel in continuare.

 

Noul clip al proiectului lui Paul Ballo a fost filmat in luna august, iar regia este semnata de George Petrosel (Jurjak). Ideea videoclipului a fost una simpla, o poveste colorata de dragoste spusa pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti, avandu-i ca protagonisti pe cei doi interpreti, Paul si Selena.


Piesa Julia este compusa de Paul alaturi de Selena si a fost lansata ca cel de-al treilea single al proiectului Hot Casandra. Aceasta ii urmeaza melodiei Hold Me Tight, un duet inregistrat alaturi de soprana Bianca Ionescu-Ballo.

 

“Julia” poate fi ascultata si descarcata aici: http://soundcloud.com/hot-casandra/julia.Despre Hot Casandra

Hot Casandra este numele de scena al cantaretului, compozitorului si producatorului bucurestean Paul Ballo. Paul a descoperit muzica la o varsta frageda, ajutat de catre mama sa, cantareata de opereta Bianca Ionescu. A fost tobosar pentru formatiile Go to Berlin, The Amsterdams si Kumm, alegand apoi sa se concentreze pe propriul sau sound.

Primul EP Hot Casandra, intitulat „Early Nightmares”, contine 5 piese si este lansat spre sfarsitul anului 2011. Acesta contine colaborari cu multi alti muzicieni, iar prestatiile mlive ulterioare ii vor avea ca invitati pe o aprte dintre acestia.